Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Slainte CORNAMUSICA.COM

Publicado el día 13/05/2008 18:22:27 | Este anuncio ha recibido 4022 visitas
Slainte CORNAMUSICA.COM
Precio:Consultar €
Categoría:Musica Folk
Provincia:Barcelona
Actúa en:
  • Barcelona
Tipos de evento:
Tags relacionados:
Facturas:Este artista puede emitir facturas.

Descripción de Slainte CORNAMUSICA.COM

Imágenes

  • Slainte CORNAMUSICA.COM foto 1
Sláinte pren el seu nom del famós brindis gaèlic i significa "salut".

La formació neix al 1993, i des de llavors ha rodat per nombrosos escenaris de la geografia peninsular i de l'estranger, a més de comptar amb 3 discos editats. És sens dubte, el grup més veterà dins l'anomenada "música celta" a Catalunya.

El tractament respectuós del repertori tradicional i el so dels instruments autòctons, donen al grup un caràcter d'autenticitat que poc es veu (i s'escolta) per aquestes contrades. 100% Música acústica sense colorants ni additius.

Avui el seu espectacle ha evolucionat, però sense perdre l'ànima atlàntica que tant els caracteritza. Partint del folk irlandès, s'exploren altres territoris del mapa sonor occidental (Escòcia, Bretanya, Escandinàvia, USA... fins i tot els Balcans). Tot plegat, una equilibrada combinació de temes instrumentals i cantats amanits amb la particular salsa que Sláinte sap preparar...

ACTUACIONS DESTACADES

Festival Triskelia (Sicília) *** Gira per Navarra (Aoiz-Cintruénigo-Los Arcos-Corella) *** Festival Irmandiño (Moeche) *** Cicle Palounge al Palau de la Música Catalana *** Festival La Magrana *** Auditorio CajAstur (Mieres) *** Festival Folk Canarias *** St.Patrick a Pamiers (França) *** I, II i IV Cicle Els Celtes al C.A.T. *** Fiesta Mayor de Torrelavega *** Festival Ateneu Folk *** I i II Festival Celta de Santpedor *** Festival World Music de la Fed. d'Assoc.Americanes a Catalunya *** Gira per Burgos: Briviesca, Villarcayo i Medina de Pomar *** Festa Major d'Andorra la Vella *** XVIII Festival de Mús.Vall de Camprodon *** Festival Folk de Gallocanta *** Festival Fok al Campanari *** XI Festival de Mús.Trad. de Monreal del Campo *** Festa Major de Gandia *** Biocultura (BCN) *** Fiesta Mayor de Litago *** II i III Festival Al Ras *** Festival Las Bodas de Isabel (Teruel) *** Festival Pilarfolk (Zaragoza) *** Festival Mungia Folk *** Festa Major de Gràcia *** Festa Major de Sants *** IV Festival de Mús.Celta (Ripollès) *** VIII Festival de Mús. trad. de La Bàscula *** I Trobada de Buners a Ordino (Andorra) *** Festival Ondara Folk *** II Festival Folk Rural *** III Festival Tangana Folk *** IV i V Festival Desfolca't *** IV Festival Internacional Cornamusam.


Músicos:

PELLO GARCÍA: Uilleann pipe y low whistle.

QUIM LAMARCA: Violín, voz, mandolina y bodhrán.

XAVI CASTANYS: Guitarra acúsitca, mandolina.

MANOLO LOPEZ: Contrabajo

Videos de Slainte CORNAMUSICA.COM

Repertorio de Slainte CORNAMUSICA.COM

TítuloAutorDescarga
The Blacksmith(Trad)

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios