skamot

0 valoraciones
Provincia

Valencia

Actúa en

Alicante , Valencia

Tipos de evento: Celebraciones , Fiesta mayor

versiones punk

Descripción: Apareguts l'estiu del 2003 als peus del Benicadell, SKAMOT ens ofereix un coctel (casi molotov) de lletres compromeses, una bona dosi de ska i un puntet del millor punk-rock, per a disfrutar-lo en fred o en calent. El ...

Precio: Consultar €

Publicado el 21/02/2008 13:58:07 | 2531 visitas

Descripción

Apareguts l'estiu del 2003 als peus del Benicadell, SKAMOT ens ofereix un coctel (casi molotov) de lletres compromeses, una bona dosi de ska i un puntet del millor punk-rock, per a disfrutar-lo en fred o en calent.

El projecte skamot va sorgir com una forma nova de passar els divendres per la vesprada. Amb 2 guitarres i un baix i tocant cançons d’altres grups passaven les hores. Però, a mesura que passava el temps, els 3 components van començar a agafar-li gust a eixos assajos i, junt a la incorporació d’un altre guitarra (incorporat gràcies a suculosos suborns de grans cantitats de condons i pegatines), varen començar a crear cançons amb el segell skamot.

Eixe mateix estiu es va consolidar el grup amb la incorporació del bateria oficial (i caballero). Amb aquesta formació skamot va gravar (en una hora i mitja) la seua maqueta ska la huela!!, amb la col.laboració d’un dolçainer que posteriorment acabaria per aderir-se al grup.

Amb tot aquest personal el grup va realitzar diversos concerts, i en estiu de 2004 va reeditar la maqueta, de forma autogestionada però amb notables millores, un video-clip molt garrulo i noves cançons, baix el nom de : nyenya, porlan i albornós ( no pregunteu el perquè del nom). Per a aquesta gravació el grup va comptar amb la participació d’una secció de vents, que actualment formen part del grup.

Amb esta forma, esta història i 9 elements dalt del escenari, el grup segueix oferint concerts i treballant en nous treballs i nous projectes, com la gira per Japó o la gravació de un llargmetratge titulat skamot i la casita de chocolate seguida amb expectació per la crítica cinematogràfica.

Opiniones de Skamot

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.