malagana ska

0 valoraciones
Provincia

Valencia

Actúa en

Castellón , Valencia

Tipos de evento: Celebraciones , Fiestas

banda musica jamaicana

Descripción: El grup Malagana es va formar com a tal , l'estiu de 2003. Així, d'un encontre casual, quatre joves (veu masculina, trompeta, guitarra i baix) units per la seua afició comuna als sons del Carib, a l 'ska i al reggae van ...

Precio: Consultar €

Publicado el 21/02/2008 13:57:47 | 4207 visitas

Descripción

El grup Malagana es va formar com a tal , l'estiu de 2003.
Així, d'un encontre casual, quatre joves (veu masculina, trompeta, guitarra i baix) units per la seua afició comuna als sons del Carib, a l 'ska i al reggae van començar a composar les seves cançons, sense cap tipus de pretensió, només tocar i passar-s'ho bé.

Unes setmanes més tard, se'ls van unir un clarinet i un teclat. I ja finalment, amb l'adhesió al grup d'una altra guitarra, la bateria, una veu femenina, un trombó, el saxo i la utilització de diversos instruments de multipercussió es va enriquir i acabar de configurar la formació actual que compta amb onze joves components (tots aquests estudiants de música al conservatori o en escoles de música, a banda dels estudis universitaris o de Batxillerat que també realitzen).

D'aquest treball se'n van començar a collir els primers fruits i l'hora de començar a actuar, va arribar. Va ser el Casal Jaume I (Castelló) el qui els va acollir en primera instància i on Malagana va poder debutar.

Un mes després la banda va tindre el luxe d'actuar com a teloners d'un grup amb renom com és Eskorzo en la Sala el Duende (Burriana). Des d'aleshores, el grup ha actuat en diversos llocs entre els quals cal destacar els concerts que van tindre lloc a Borriol, Aplec dels Ports de Portell, Vilafamés, Torre d'en Doménech, Vall d'Alba, etc. Amb grups d'èxit com Ki Sap, Ràbia Positiva, Agraviats, entre d'altres.

Malagana Ska foto 1 Malagana Ska foto 2

Opiniones de Malagana Ska

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.