Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Malagana Ska

Publicado el día 21/02/2008 13:57:47 | Este anuncio ha recibido 3769 visitas
Malagana Ska
Precio:Consultar €
Categoría:Musica de Ska
Provincia:Valencia
Actúa en:
  • Castellón
  • Valencia
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Descripción de Malagana Ska

Imágenes

  • Malagana Ska foto 1
  • Malagana Ska foto 2

El grup Malagana es va formar com a tal , l'estiu de 2003.
Així, d'un encontre casual, quatre joves (veu masculina, trompeta, guitarra i baix) units per la seua afició comuna als sons del Carib, a l 'ska i al reggae van començar a composar les seves cançons, sense cap tipus de pretensió, només tocar i passar-s'ho bé.

Unes setmanes més tard, se'ls van unir un clarinet i un teclat. I ja finalment, amb l'adhesió al grup d'una altra guitarra, la bateria, una veu femenina, un trombó, el saxo i la utilització de diversos instruments de multipercussió es va enriquir i acabar de configurar la formació actual que compta amb onze joves components (tots aquests estudiants de música al conservatori o en escoles de música, a banda dels estudis universitaris o de Batxillerat que també realitzen).

D'aquest treball se'n van començar a collir els primers fruits i l'hora de començar a actuar, va arribar. Va ser el Casal Jaume I (Castelló) el qui els va acollir en primera instància i on Malagana va poder debutar.

Un mes després la banda va tindre el luxe d'actuar com a teloners d'un grup amb renom com és Eskorzo en la Sala el Duende (Burriana). Des d'aleshores, el grup ha actuat en diversos llocs entre els quals cal destacar els concerts que van tindre lloc a Borriol, Aplec dels Ports de Portell, Vilafamés, Torre d'en Doménech, Vall d'Alba, etc. Amb grups d'èxit com Ki Sap, Ràbia Positiva, Agraviats, entre d'altres.

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios