la big bon band

0 valoraciones
Provincia

Valencia

Actúa en

Castellón , Valencia

Tipos de evento: Fiestas , Fiesta mayor

rock banda

Descripción: La nostra formació comença a finals de 2002, on en principi érem 8 persones: dos cantants, un guitarra, un baix, un bateria, un trombó, un trompeta i un saxo. Amb aquesta formació realitzàrem dos concerts al nostre poble, ...

Precio: Consultar €

Publicado el 21/02/2008 13:57:43 | 2040 visitas

Descripción

La nostra formació comença a finals de 2002, on en principi érem 8 persones: dos cantants, un guitarra, un baix, un bateria, un trombó, un trompeta i un saxo.
Amb aquesta formació realitzàrem dos concerts al nostre poble, La Vall d'Uixó .
Actualment, la banda compta amb 9 components dels quals s'ha evolucionat musicalment a l'estil que intentem aconseguir: Dos cantants, un guitarra i veu, un baix, un bateria un percussionista, un trombó, un trompeta i un saxo (aquestos tres últims fan cors). La darrera incorporació ha estat Diana, a la veu.

Amb aquesta formació ja hem realitzat diversos concerts a la província de Castelló, on seguidament a l'any 2004 comencem a realitzar la nostra primera gravació en estudi d'on sorgirien onze temes els quals esdevindrien el primer treball com a grup.
Aprenent a caminar és el disc del qual s'ha tret la cançó Ramonet, el tema presentat per La Big Bong Bang per a L'Esclat 2004 .

La Big Bong Bang barreja ritmes jamaicans influenciats per diversos gusts musicals aportats per cadascú dels membres del grup.

Opiniones de La Big bon band

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.