ki sap

0 valoraciones
Provincia

 

Actúa en

Alicante , Valencia

Tipos de evento: Celebraciones , Festivales

banda musicos

Descripción: Ki sap naix l’any 1996 a l’Horta (València). El 1998, després de desenes d’actuacions (quasi sempre solidàries), graven el seu primer treball entre juny i juliol en format K7 amb 10 temes originals i el títol de ...

Precio: Consultar €

Publicado el 21/02/2008 13:57:39 | 2547 visitas

Descripción

Ki sap naix l’any 1996 a l’Horta (València). El 1998, després de desenes d’actuacions (quasi sempre solidàries), graven el seu primer treball entre juny i juliol en format K7 amb 10 temes originals i el títol de L'HORTA SKA, enregistrat a l’estudi Cambra (Real de Montroi), produït per Ki sap i editat pel segell alternatiu 45 Revolucions. Aquest treball ja duu 2000 còpies editades.Durant un temps la banda experimenta canvis en la seua formació, però açò no la impedeix d’anar a festivals a Barcelona, Tarragona, Múrcia, Albacete, Alacant, Castelló i València i les seues rodalies.


L’abril de 1999 graven el seu segon treball amb el nom de Ki sap, amb 9 temes originals, als estudis DSP (Quart de Poblet). Aquest treball és produït per JOSVI MUÑOZ i KI SAP en format de CD, remasteritzat a l’ESTUDI DE MÚSICA (València) per J. SHIPLEY. Editat pel segell alternatiu PROPAGANDA PEL FET (Manresa). En aquest disc destaquen cançons com A vora barranc amb la col.laboració de JIPI, cantant d’SKAPARAPID, Al matí següent no em vaig poder alçar amb la col.laboraciód’ELENA, cantant d’SKALOPENDRA. D’aquest CD es duen editades 3000 còpies. En aquest temps Ki sap és cridat a molts festivals destacant la col.laboració en la presentació del 3r treball d’Skarapid a València i Barcelona. A partir d’aquest moment diríem que el canvi és més radical, explorant nous camps com el calipso, Reggae, Funky, Hip- hop … conjuntament amb l’ska més clàssic, sense perdre mai els seus orígens d’ska adrenalínic, ska punk. A banda del canvi musical hi ha canvis a la formació, creix la banda i açò enriqueix el nivell musical i el nivell del directe. El grup continua sent cridat per participar en festivals a Euskal Herria, Madrid, Mallorca i les ciutats anteriorment esmentades, sense abandonar el seu compromís amb els col.lectius locals de lluita social.


L’abril del 2001 es grava el 3r treball de Ki sap titulat Rural Style, amb 12 temes originals enregistrats a experience Studio Ce O i masteritzat a l’estudi de música També ha sigut autoproduït, edutat per Popaganda pel fei kko records (nou projecte per l’autogestió de la música a València).Aquest nou treball inclou temes de problemàtica social com les presons, la pobresa, la globalització... amb ritmes fusionats del del Ragga al Hard-core, passant pel Funky i l’Ska. D’aquest disc, Rural Style, destaquem una completa secció de vents i dues veus més, reforçades pràcticament per la resta del grup. Fem menció de la col.laboració de membres d’skaparapid com els cantants (Jipi i Carme), els vents (Chone i Migue) i el guitarra (Dani). Amb més de 200 concerts a les esquenes, Ki sap , continua present a l’escena musico-social combativa, amb noves espectatives cap a un futur, cada cop més sòlid.


10 Tone és el següent disc de la banda. En ell s’ha volgut plasmar els 8 anys d’existència de la banda. 10 Tone , 10 temes, 10 components, 10 maneres diferents d’entendre la música. Gravat el febrer de 2003 a “STUDIO 54” ( València) .

En aquest disc pots trobar una gran varietat d’estils amb un resultat més perfeccionat i net, amb la introducció de temes amb bases electròniques i profunditzant en el New Reggae i Dance hall Jamaicà.

Opiniones de Ki Sap

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.