màgic arnau

0 valoraciones
Provincia

Lleida

Actúa en

Barcelona , Lleida

Tipos de evento: Fiesta mayor , Festivales

comicos

Descripción: El Màgic Arnau és un jove mag disposat a il·lusionar amb la seva màgia. Tot va començar un dia amb una caixa de màgia que li van regalar els seus pares , des d'aquell dia la màgia ha sigut la seva passió. Va començar ...

Publicado el 01/09/2011 16:27:39 | 291 visitas

Descripción

El Màgic Arnau és un jove mag disposat a il·lusionar amb la seva màgia.
Tot va començar un dia amb una caixa de màgia que li van regalar els seus pares , des d'aquell dia la màgia ha sigut la seva passió. Va començar fent jocs per la família, fins que, actualment ja te espectacles propis i s'hi dedica "professionalment". La seva especialitat és la màgia de saló / escenari.

Els espectacles del Màgic Arnau són:

- Inexplicable © ( 2009 ) : Inexplicable és un espectacle especialment dirigit al públic infantil. Un show molt visual, però sobretot, inexplicable.

-Emocions Màgiques © ( 2010 ): Màgia, Humor i Música es fundeixen a Emocions Màgiques. Un espectacle dirigit al públic adult, en el que tot seràn emocions mai sentides.

- Descobrint Il·lusions © (2011): Noves il·lusions plenes de misteri i humor, un espectacle amb el que gaudiràs segur!


* Durant la seva curta carrera com a mag a participat en actes solidàris amb l' ONG Mags del Món i en algunes actuacions amb l' AMIL ( Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida )* Aparicions a TV Lleida , TV Manresa, la Manyana Televisió i al Telenotícies Comarques (TV3).

Opiniones de Màgic Arnau

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.