cobla contemponània

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Celebraciones , Conciertos

Descripción: L’any 1995, il·lusionats i engrescats amb l’ànim de fer noves i diferents aportacions, es va crear la cobla Contemporània. Durant aquest temps la Contemporània ha difós una manera de fer música del tot innovadora, ...

Precio: Consultar €

Publicado el 30/06/2008 19:01:20 | 2594 visitas

Descripción

L’any 1995, il·lusionats i engrescats amb l’ànim de fer noves i diferents aportacions, es va crear la cobla Contemporània. Durant aquest temps la Contemporània ha difós una manera de fer música del tot innovadora, acceptada àmpliament pels programadors i el públic en general. A tots vosaltres, un agraïment pel vostre suport a una iniciativa arriscada.
Una de les facetes més vitals de la Contemporània és la promoció de joves compositors. En el seu repertori hi ha diversitat d’estils i procedències. Els compositors desconeguts són sempre grans troballes per a la Contemporània.
Les noves tecnologies són el pal de paller de la Contemporània. A la nostra web hi ha disponibles notícies, botiga virtual, enregistraments, actuacions, fotografies, repertori, biografies d’autors enregistrats i concursos participatius.
MÉS FILMS és la nova creació de la Contemporània per aquest 2008. Dotze autors, alguns molt novells, han recreat a compàs de sardana les melodies que més han colpit la seva vida. Sorprenents versions de peces clàssiques com Doctor Zhivago, La gran evasión i El violinista en el tejado o versions de temes ben moderns i actuals com Titànic, Harry Potter i El senyor dels anells. Altres creacions són: Films (2007) la primera part del cinema, Circum! (2006) una volta pel circ, Bestial (2005) la recreació del món animal i Sardafòrum (2004) un viatge per la cultura universal.
Sardaxou és fer de la sardana una festa.  Sovint en les actuacions, a la darrera sardana, els de la Contemporània coreografiem i animem el final de festa. Hi podeu trobar barrets, disfresses, bombolles, pilotes de platja, confetti, globus de diferents dimensions..., amb l’ànim constant d’innovar. La música sempre és el fil conductor amb el qual s’engresca a tot el públic. 
L’Obra del Ballet Popular ens va atorgar el Premi a les Iniciatives Renovadores 2004 per l’aportació festiva a les ballades de sardanes. Aquesta distinció es va lliurar a la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona.  
Des de la Contemporània portem a terme una destacable tasca d’edició discogràfica, amb tres col·leccions engegades. Contemporanis és una tria deliberada de sardanes d’autors vius, per mitjà d’una convocatòria als compositors perquè facin arribar les seves propostes per a l’enregistrament. Actualment hi ha editats sis compactes. La segona col·lecció és L’Audició on es reprodueixen sardanes senceres, editades en cinc compactes. La tercera col·lecció és Sardaxou on enregistrem els concerts especials de la Contemporània, on l’objectiu principal és passar una bona estona. Actualment n’hi ha editats dos compactes.
Cobla contemponània foto 1 Cobla contemponània foto 2

Opiniones de Cobla contemponània

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.