cobla ciutat de girona

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Celebraciones , Conciertos

Descripción: La Cobla Ciutat de Girona , va ser fundada l’any 1975 sota la direcció del mestre Lluís Buscarons. L’acompanyaven grans professionals que aconseguiren una formació que, des de bon principi acaparà l’atenció dels ...

Precio: Consultar €

Publicado el 30/06/2008 19:01:33 | 2833 visitas

Descripción

La Cobla Ciutat de Girona, va ser fundada l’any 1975 sota la direcció del mestre Lluís Buscarons. L’acompanyaven grans professionals que aconseguiren una formació que, des de bon principi acaparà l’atenció dels sardanistes amb noms il·lustres com el mateix Lluís Buscarons, Josep Puig “Moreno”, Jordi Compte, Josep Cullell i els germans Esteve. Al llarg d’aquests anys han passat per la cobla grans professionals, com Santi Roura, Marcel·lí Trias, Miquel Tudela, Francesc Camps, Josep Joli, etc. La direcció de la cobla ha passat per les mans de Lluís Buscarons i Francesc Camps; actualment és sota la direcció d’un dels millors directors, Marcel Sabaté i Reixach.
Coneguda i bastament popular dins el món cultural català per la seva qualitat i professionalitat , durant tots aquests anys, la Cobla Ciutat de Girona ha destacat per la seva trajectòria com a formació professional dins de l’àmbit de la música popular catalana amb una dedicació plena i un treball constant de superació. És una de les cobles més sol·licitades d’arreu de Catalunya i actualment la formen onze instrumentistes d’alt nivell i professionalitat,
La Cobla ha participat en nombroses actuacions per tot Catalunya, França, participant en Festivals importants (Festival Internacional de Peralada, Marsella, Llívia, etc.), amb nombrosos concerts de música per a Cobla i en aplecs i ballades de sardanes d’arreu de Catalunya. Ha realitzat moltíssims enregistraments de sardanes, de ballets, d’obres i tot tipus de música per a Cobla.
Del treball constant de la Cobla - ballades, aplecs, audicions de sardanes, ...- cal destacar-ne el treball realitzat dins el món dels concerts de música per a cobla en el qual, a part d’aixecar el nostre nivell , treballem per elevar el nivell cultural del nostre país i la cultura en general. És en l’àmbit dels concerts on la música es pot escoltar i gaudir millor que en qualsevol lloc.
Cobla Ciutat de Girona  foto 1 Cobla Ciutat de Girona  foto 2

Opiniones de Cobla Ciutat de Girona

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.