avalots

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona

Tipos de evento: Fiesta mayor , Festivales

pop banda

Descripción: Es funda a l’any 1996, després de la dissolució de Vieja Estirpe (un grup d’arrels punks i obreres de l’extraradi barcelonès). Aquesta banda clàssica de street punk, formada per Jesús a la bateria, Pau al baix i Josep ...

Precio: Consultar €

Publicado el 25/02/2008 13:12:05 | 2079 visitas

Descripción

Es funda a l’any 1996, després de la dissolució de Vieja Estirpe (un grup d’arrels punks i obreres de l’extraradi barcelonès).
Aquesta banda clàssica de street punk, formada per Jesús a la bateria, Pau al baix i Josep a la guitarra i veus. Un trio amb so estrident, influenciat per bandes polítiques com Kortatu, Banda Basotti o Negu Gorriak. Ritmes accelerats, amb textos compromesos, aspiracions polítiques i critica amb el sistema actual.
Mai Vençuts, és el títol d’aquest CD. Aquesta banda, d’Hospitalet del Llobregat, ens presenta un treball de 9 temes, gravat a Barcelona i masteritzat als estudis Garate d’Euskadi per Kaki Arkarazo. Les seves lletres, repassen temes d’actualitat política com Madres de la Plaza de Mayo amb relació als desapareguts i desaparegudes i la crisi política a l’Argentina o Moviment X sobre la situació dels i les afroamericanes als EE.UU. Un repàs de realitat social i combatent dels Països Catalans.; tornen els himnes de guerra amb Mai Vençuts, Terra Lliure o Companys de Lluita. També, ens recorden els nostres orígens de classe (Orgull de Classe o Redskins). I l’homenatge i tribut que li devem als i les combatents internacionalistes de la Guerra Civil a Brigades Internacionalistes o un instrumental de resistència Dempeus.
Han passat dos anys des que la banda de L'Hospitalet va publicar el seu primer treball. Des d'aleshores i fins avui, Avalots no ha deixat d'actuar en nombrosos concerts d'arreu dels Països Catalans i Euskal Herria. Amb un títol homònim a la banda (Avalots, Bullanga Records 2004), els del Barcelonès ens regalen onze mostres del hard-core més potent i compromès, acostant-se a sonoritats més modernes amb una secció de vents en el tema Zona Zero o bases electròniques realitzades per Trashoo, sense oblidar l'habitual denúncia que acompanya les seves lletres

Opiniones de Avalots

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.