Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

MIQUEL ABRAS

Publicado el día 26/09/2007 17:17:07 | Este anuncio ha recibido 4437 visitas
MIQUEL ABRAS
Precio:Consultar €
Categoría:Musica Rock
Provincia:Girona
Actúa en:
  • Barcelona
  • Girona
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Artistas relacionados

Descripción de MIQUEL ABRAS

Imágenes

  • MIQUEL ABRAS foto 1
  • MIQUEL ABRAS foto 2
Miquel Abras neix a la Bisbal d’Empordà l’any 1977, comença la seva carrera en solitari guanyant el premi Carles Sabater a la millor cançó en català amb Fent camí l’any 2004, concurs que el motivà a composar i gravar més cançons, que sense imaginar-s’ho formarien part del seu disc de debut, Entre mil vidres trencats. Més endavant guanya el premi sona 9, premi que li dóna l’oportunitat de gravar el seu esperat disc i anar als estudis Tivoli de Jesús Rovira al Vendrell, de la mà de Jofre Bardagí com a productor. Bardagí i Abras agafen les maletes i viatgen fins a Buenos Aires (Argentina) als estudis Circo Beat per mesclar juntament amb Gustavo Iglesias ( Babasonicos ) les cançons d’ Entre mil vidres trencats. Al disc i trobem 11 cançons pròpies, algunes influenciades per els naixements del seus fills, com són les cançons Fràgil i Marta. La cançó Quasi una dona de J.M Serrat és la única versió que trobem al disc. Aquest estiu també l’hem pogut veure amb la seva banda a diferents festivals importants com el Senglar rock., l’Acústica de Figueras, el MMVV, l’Acampada Jove .
1990-A l’edat de 13 anys comenta les classes de guitarra a l’escola de música moderna a Girona, fins els 18 anys.
1995-Als 18 anys va marxar amb 3 dels seus millors amics a Barcelona, van llogar un pis i es van apuntar al Taller de Músics per ampliar els seus coneixements musicals. Va cursar estudis de guitarra i cant. Segueix la seva formació acadèmica fins els 23 anys.
1997-Grava i edita el seu primer Maxi-cd, amb 4 cançons, titulat: Where is a Party? . Gravat a Music Land I editat per Karátula Records. Amb aquesta maqueta comença una petita gira de concerts a diferents sales de concerts I festes majors de Girona. Van participar en el Macro-Concert de solidarització per Bòsnia, en el Pavelló de Fontajau (Girona), juntament amb: Glaucs, Sopa de Cabra, Lax'n Busto, Adrià Puntí, Gossos.
1999-Grava el seu primer L.P als estudis Ariadna Records. Titulat W.B.D. amb
13 temes, gravat i editat per Ariadna records. Amb el seu primer àlbum al mercat
The Wonderful Baby Dolls van aconseguir sonar a la majoria d‘emissores de
l’estat, van ser candidats a CADENA 100 i van aparèixer a un gran número dels més prestigiosos programes de televisió, com Crónicas Marcianas tele 5, Música Sí TVE1 , Xat TV TVE2, La Cosa Nostra TV3 (Catalunya),... y van participar a la FIRA DEL DISC a Girona, fira de gran repercussió a Catalunya.
2002-Grava el segon maxi-cd de 5 cançons, titulat Miquel Abras .
Gravat als estudis SONATS per Tolo Torres i editat per La Salseta Discos.
2004-Guanya el 1er Premi Internacional de la cançó catalana, Carles Sabater. Sisena edició d’aquest reconegut premi amb la cançó Fent Camí .
2005-L’agost d’aquest any, guanya el 2on Premi de la Cançó en català de Salitja. Amb la cançó Contra Tu Mateix .
Fent camí és la cançó que li ha obert definitivament les portes al món de la música. El seu estil tira cap al pop-rock. Va començar a tocar la guitarra amb 14 anys amb un grup d’amics, però va ser amb els de The Wonderful Baby Dolls que es va estrenar com a cantant i amb els que va treure dos discos.

Guanyador del Sona 9 2005 atorgat a Miquel Abras reconeix, en certa manera, el treball fet per en Miquel aquest últim any. Gràcies a aquest premi, a principis de març de 2006 entrarà als estudis Tívoli del Vendrell a gravar el seu nou disc, el qual mesclaran als estudis Circo Beat de Buenos Aires (Argentina). El disc comptarà amb la producció de Jofre Bardagí i el traurà a la llum aquest mes de juny la companyia discogràfica música Global.
Després de provar moltes coses i diferents grups, ha decidit establir-se en solitari, però no com a cantautor, ja que les seves cançons estan pensades per ser tocades amb grup.

Videos de MIQUEL ABRAS

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios