tiu

0 valoraciones
Provincia

Baleares

Actúa en

Baleares

Tipos de evento: Celebraciones , Fiestas

popular

Descripción: Tiu és un dels grups sorgit darrerament a Mallorca amb una originalitat indiscutible. La vocalista i compositora, Tiu Herrero, ha sabut compaginar, amb l’ajud dels seus companys, la seva passió per la música i la ...

Precio: Consultar €

Publicado el 30/04/2009 14:46:53 | 1565 visitas

Descripción

Tiu és un dels grups sorgit darrerament a Mallorca amb una originalitat indiscutible.

La vocalista i compositora, Tiu Herrero, ha sabut compaginar, amb l’ajud dels seus companys, la seva passió per la música i la gastronomia amb naturalitat i sentit de l’humor.

D’aquesta manera és fa fàcil entendre que la gastronomia sigui el fil conductor del seu primer disc que du per títol “musicogastronomia”.

Musicogastronomia (Blau-Discmedi), conté 14 temes molt originals amb receptes a ritme de bossa, calipos i pa amb oli.

Un disc de cançons fàcilment digeribles, plenes de color i matisos amb lletres gustoses i gracioses que gairebé es poden assaborir.

Aquest grup gaudeix barrejant la cançó d’autor amb el pop, i el folk i amb pinzellades de punk i disco.

Podem trobar interessants col·laboracions al disc com Javier Vegas (La Gran Orquesta Republicana) a la producció, Jaume Manresa (Antònia Font) producció i teclats en els temes Adrià i No cridis Mix i la pintora menorquina Maria Martí com creadora de la portada. El disc va ser enregistrat i mesclat a Mallorca, als estudis Chango Records i Urban Produccions.

Al seu directe Tiu aconsegueix crear una atmosfera de plats exquisits on la sorpresa i la senzillesa són el plat principal.

Opiniones de Tiu

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.