sacsejatfolk

0 valoraciones
Provincia

Valencia

Actúa en

Valencia

Tipos de evento: Celebraciones , Fiestas

banda guitarra

Descripción: Sacsejat Folk som un grup  de músics i balladors/es interessats  en contribuir a la difusió i a la continuació de la cultura tradicional i popular mitjançant la música i el ball. Amb el nostres concerts pretenem apropar ...

Precio: Consultar €

Publicado el 09/06/2008 17:55:34 | 1794 visitas

Descripción

Sacsejat Folk som un grup  de músics i balladors/es interessats  en contribuir a la difusió i a la continuació de la cultura tradicional i popular mitjançant la música i el ball.
Amb el nostres concerts pretenem apropar al públic de manera directa i participativa a les nostres danses i a les d’altres pobles d’arreu del món,   i tot això, amb una mica de diversió, gresca i follia.
Els/les components de Sacsejat Folk, (els quals provenim de diferents comarques del País Valencià, com La Vall d’Albaida, l'Horta La Safor o el Comtat ), fem servir als concerts diferents instruments com ara el sac de gemecs, la tarota, la flauta travessera, el violí, la dolçaina, la guitarra, diverses percussions..., així com les nostres explicacions dels balls, la qual cosa permet a tota persona amb ganes de ballar que es puga llançar a la plaça i gaudir del ball.
Amb totes aquestes ferramentes hem tocat i ballat a gran quantitat de llocs des de l’inici dels nostres concerts (l’1 de Juny de 2002, a Carrícola) com: La Punta, Bellreguard, Burjassot, La Vall d’Ebo, Quart de Poblet, València, Borriana, Sangarcía (Segovia), Carvalhais (Portugal)... i hem estat acompanyats tant per experts/es balladors/es, com per principiants gaudint amb tots ells/elles de les polkes, les bourrées, els scottihs, les massurques, les jotes, els branles, les tarantel·les, els valsos, els pasdobles, les havaneres, els rondeus, els congos..., així com d’altres danses de rogle, de cadena... que conformen la música i el ball popular.

Opiniones de Sacsejatfolk

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.