pep plaza

0 valoraciones
Provincia

 

Actúa en

 

Tipos de evento: Cena , Congreso

humor actor

Descripción: Tot i que les seves arrels són la ràdio i el teatre, es dona a conèixer com humorista a la Televisió de Catalunya al programa d’humor Set de Nit que presentava Toni Soler, on Pep Plaza feia les paròdies dels personatges ...

Precio: Consultar €

Publicado el 17/07/2008 18:16:56 | 6230 visitas

Descripción

Tot i que les seves arrels són la ràdio i el teatre, es dona a conèixer com humorista a la Televisió de Catalunya al programa d’humor Set de Nit que presentava Toni Soler, on Pep Plaza feia les paròdies dels personatges Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart. A més, va fer alguna col·laboració en el programa d’esports L’Entorn, de Lluís Canut.

Pep Plaza també va col·laborar durant dues temporades al programa Senyores i Senyors de TV2, programa que presenta Àngel Casas els dissabtes a la nit. Igualment va participar al programa Homo Zapping d’Antena 3, que presentava Jose Corbacho. Durant vàries temporades Pep Plaza ha format part de l’equip del programa de RAC 1 (abans Versió Original, a Catalunya Ràdio) que dirigeix i presenta Toni Clapés, donant veu a un grapat de clònics : Joan Pera, Boris Izaguirre, Mariano Rajoy, Matías Prats, Jordi González, Serrat, Lluís Llach, Tomeu Penya, i molts altres.

Actualment Pep Plaza col·labora al programa d'humor del Carlos Latre a Telecinco Réplica, fa una col·laboració setmanal al programa El Club de TV3 i participa en el programa Crackovia de la mateixa emisora.
Pep Plaza foto 1 Pep Plaza foto 2

Opiniones de Pep Plaza

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.