oliva trencada

0 valoraciones
Provincia

 

Actúa en

 

Tipos de evento: Celebraciones , Fiestas

pop

Descripción: Ja amb el primer disc “La Música de la Calma” (Fona 2007) ens va sorprendre el seu so per rescatar el Lo-Fi dels 90, ja que està gravat amb un 4 pistes de cinta, i per fusionar música mallorquina amb música folk de ...

Precio: Consultar €

Publicado el 07/05/2009 16:47:27 | 1052 visitas

Descripción


Ja amb el primer disc “La Música de la Calma” (Fona 2007) ens va sorprendre el seu so per rescatar el Lo-Fi dels 90, ja que està gravat amb un 4 pistes de cinta, i per fusionar música mallorquina amb música folk de l’escola de Jim o’Rourke, Jon Fahey o Nick Drake.

Els primers adeptes varen ser els Antònia Font, que en paraules de Juan Miquel Oliver varen mostrar la seva admiració: Hi ha un artista que a mi m'agrada molt que es fa dir Oliva Trencada, que es un tio que ha mesclat el folk amb el pop així un poc americà, també fa servir xil•lòfons i 'pianitos', així com de minimúsica, per dir-ho d'alguna manera...”

Ara, Oliva trencada torna a la càrrega baix els braços de Fona per presentar “Lluneta del Pagès”(Fona 2008). Un llibre homenatge a l’escriptora Maria Antònia Salvà, que inclou un cd de 12 poemes musicats, un DVD d’actuació amb l’escriptora Maria Antònia Oliver al Teatre de Lloseta i un llibret de poemes, tot amb una presentació de luxe.
Les noves cançons han estat gravat a diversos estudis de Mallorca i amb una banda de músics de luxe, el que ha permès obrir encara més l’espai tímbric.

Ses cançons podrien recordar a un Will Oldham trepitjant raïm a ses vermades de Binissalem, a un Jim o’Rourke component cançons al sol de Llucmajor mentre s’eixuguen les figues, a un Nick Drake fent acords impossibles damunt una marjada d’Orient, a una Madò Antònia Buades fent sonar sa Ximbomba a una vaqueria de Tennesse, a un Biel Majoral cantant en un camp de cotó del Mississipí, a una Maria del Mar Bonet arribant en llaüt a la ciutat de Rodes

Opiniones de Oliva Trencada

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.