marta rius

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona

Tipos de evento: Celebraciones , Fiestas

Descripción: La Núria Lozano, acordionista de “La Carrau” i la Lídia Domingo, contrabaixista de “Sol i serena” i “Romaní”, són “Les noves dones de la bella cançó”. Elles acompanyen la Marta Rius (“Sol i serena”, ...

Precio: Consultar €

Publicado el 07/05/2009 16:47:13 | 1614 visitas

Descripción

La Núria Lozano, acordionista de “La Carrau” i la Lídia Domingo, contrabaixista de “Sol i serena” i “Romaní”, són “Les noves dones de la bella cançó”. Elles acompanyen la Marta Rius (“Sol i serena”, “Germans Rebaixinc”, “De calaix”, “El somni del drac”...), en un projecte personal que neix de la necessitat de mirar enrere per aprendre i agafar empenta per anar endavant.

Tot plegat per cantar altra vegada les cançons oblidades de les dones de la nova cançó. Teresa Rebull, Maria del Carme Girau, Guillermina Motta, Maria del Mar Bonet són algunes de les dones que van tenir l’encert i la valentia de parir i interpretar unes cançons que encara tenen prou vigència com per emocionar de nou per primer cop.

Tres joves músiques interpreten cançons d'una generació anterior a la seva i els donen un nou sentit, les actualitzen. Veu, acordió i contrabaix donen cos i una nova personalitat a aquestes perles de la nostra terra. Us convidem a assaborir-les cuinades de nou... a la nostra manera.

Opiniones de Marta rius

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.