odi

0 valoraciones
Provincia

Valencia

Actúa en

Castellón , Valencia

Tipos de evento: Celebraciones , Fiesta mayor

versiones banda

Descripción: La història del grup Odi va sorgir amb el somni de 5 joves amb moltes ganes de rock i festa. Varem decidir composar les nostres cançons en la llengua de la terra, en valencià. Una volta presa aquesta decisió, el grup ...

Precio: Consultar €

Publicado el 21/02/2008 13:57:25 | 2736 visitas

Descripción

La història del grup Odi va sorgir amb el somni de 5 joves amb moltes ganes de rock i festa.

Varem decidir composar les nostres cançons en la llengua de la terra, en valencià.

Una volta presa aquesta decisió, el grup passà a tindre el nom de Skatxarrat, i tragué temes nous com: Ofegat en el fracàs, Escolteu, Sorprès als carrers, Improvisació, Ska antifeixisme, etc...

Un any després de prendre aquesta decisió el grup patí uns quants canvis, en quant a lletres i components, els quals seguim sent els mateixos ara, J A Cèsar, Edu, Soriano, Vicent i Vila, que ja carreguem de temes propis nous com: L’altra cara, Un nou món, Àfrika, Et deixo fins a maig, Correllengua i Odi.

Que son els temes que el grup hem incuït per a la nostra primera maketa i la dolçaina per donar una nova cara a la música del grup que coneixeu i que s'anomena La terra dels orígens, les cançons escollides per a la maqueta son:

1 L'opressió d'un poble
2 Un nou món
3 Correllengua
4 L'altra cara
5 Àfrica
6 TV manipulació
7 La terra dels orígens

Alguns d’aquests temes son els que hem inclòs en la nostra primera maketa que la vam grabar a l’Agost del 2003 als estudis DSP de Quart de Poblet, quan sols portavem 4 mesos tocant. Però no seria fins al Desembre del 2003 quan la maketa de La terra dels orígens es posaria a la venda oficialment. Podem dir que la maketa ha tingut una bona acollida des del desembre que vam fer les primeres 500 còpies que fins i tot hem tingut que tornar a fer 500 còpies més, la maketa es pot comprar a la web d’ODI.

En els primers 8 mesos no es podem queixar de les actuacions ja que hem tocat en llocs com: la Vall d’Albaida, la Marina, l’Alcoià, El Comptat, l’Alacantí i l’Horta, és a dir les comarques centrals valencianes. Al primer aniversari d’ODI el 25 d’Abril del 2004 ja contava amb 16 concerts fets a les seues esquenes, més tard Soriano deixaria el grup per qüestions personals i així passàvem a ser sols 2 guitarres. Al juny del 2004 entren nous component al grup que faran un canvi radical, amb la incorporació del trombó i la trompeta i les percussions llatines. Aquests donen un nova visió a les cançons ara renovades i reforçades amb aquests instruments: Al trombó Mateu, a la trompeta Ximo, a les percussions Fede. A juliol d’aquest mateix any Odi participa a l’Esclat’04 en que queda finalista i això fa que Odi toque al Rebrot a Berga. A l’Agost Odi es classificat com a semifinalista del concurs Enganxat que fa que Odi participe en un cd recopilatori de tots els semifinalistes, en aquest mateix mes toca en la I Trobada Internacionalista a Quatretonda.

A Setembre una nova revolució van unir nous components al grup estos son: Andreu a la dolçaina, Fran al saxo i Martin a la trompeta en substitució de Ximo. Al Novembre es premiat com a guanyador del concurs Promocions’04 Club A la nostra Marxa .

Opiniones de Odi

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.