deslligats

0 valoraciones
Provincia

Valencia

Actúa en

Castellón , Valencia

Tipos de evento: Conciertos , Fiestas

banda guitarra

Descripción: La història del grup es prou curta, ja que sols fa un any i poc més que toquem. Com va començar tot? Dons com ha de començar, aquesta idea sols podia sorgir de una nit de borratxera. En el grup tenim a Jorge Querol (kku) ...

Precio: Consultar €

Publicado el 21/02/2008 13:57:21 | 2591 visitas

Descripción

La història del grup es prou curta, ja que sols fa un any i poc més que toquem.

Com va començar tot? Dons com ha de començar, aquesta idea sols podia sorgir de una nit de borratxera. En el grup tenim a Jorge Querol (kku) que tocava la guitarra clàssica i amb la idea del grup va començar a tocar un baix que li van deixar, però poc després ja es va comprar la guitarra elèctrica. També tenim a Blai Peñarroya (Penya) que ha estudiat molts anys solfeig i sap tocar la trompeta; i junt amb Joan Altaba (Altaba) toquen la dolçaina des que eren molt xicotets, ni se’n recorden de quan van començar. Pablo Chervet (Xervet) També tocava el tabal des que era molt xicotet, tampoc recorda quan va començar, però mai havia tocat una bateria. Així que, pensat i fet va demanar prestada una bateria i es va posar a practicar pel seu conte. Xervet i Kku ja passaven tardes en ca l’aguelo de Xervet tocant el que se’ls ocorria, però faltava un baix i Sara Mampel (Sara) s’ho va pensar poc: es va comprar un baix i es va apuntar a unes classes per aprendre a tocar, i així, es va convertir en baixista. També en el primer concert va actuar amb nosaltres una amiga que tocava el teclat, Cristina Lopez (Lop).

Aquests eren els components. Jo, Víctor Artola (Niko), amb la meva creativitat exprimida al màxim, escric les lletres i com no sabia tocar res em va tocar cantar.

El nostre primer concert va ser a La Mata Rock de l’any 2005. Va ser prou graciós, ja que nosaltres teníem la idea de fer un grup, però no en teníem un encara. Quan ens van dir si volíem tocar a La Mata ens vam posar a fer cançons i amb una setmana vam traure 4 cançons nostres i únicament vam tocar aquestes.

Aquesta edició de La Mata Rock va ser l’espenta que ens faltava per a llançar el nostre grup i posar-lo en moviment.

En acabar aquell estiu, ens vam adonar que, tot i que ens agradava molt, el projecte del nostre grup quedaria una mica paralitzat degut a que començava el primer any de universitat per a molts del grup i vam quedar una miqueta repartits pel món. Per tany, podíem assajar molt poc, però així i tot quan podíem ens tiràvem tot el cap de setmana al pavelló de festes de Forcall, que gràcies a l’alcalde el podem utilitzar, encara que molestem a algun veí.

Un any després de començar, a la Mata Rock de 2006 ja hem fet un canvi important al grup: tenim un altre guitarra, Jose Miguel (Korda) que està començant a tocar i ens va molt bé al grup ja que si no Kku es queixava perquè no podia fer pirules amb la guitarra i lluir-se.

Aquesta és un poc la historia del nostre grup. Segur que em deixo alguna cosa, però ja ho aniré modificant.

He de dir també que no som tots de Forcall, ja que Sara es de Llorenç del Penedès (Tarragona) però ja és forcallana adoptiva; i Korda és de La Mata de Morella. Ui! Vull dir de La Mata (sense Morella XD).

Opiniones de Deslligats

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.