mone

0 valoraciones
Provincia

Girona

Actúa en

Girona , Lleida

Tipos de evento: Festivales , Cruceros

pop cantante

Descripción: La cantant barcelonina Mone ha presentat el seu primer treball discogràfic. Després de 28 anys de carrera musical, Mone s'ha decidit a gravar el primer disc, amb cançons seves. Es tracta de Regal, un CD que li ha editat la ...

Precio: Consultar €

Publicado el 26/09/2007 17:17:08 | 10213 visitas

Descripción

La cantant barcelonina Mone ha presentat el seu primer treball discogràfic. Després de 28 anys de carrera musical, Mone s'ha decidit a gravar el primer disc, amb cançons seves.

Es tracta de Regal, un CD que li ha editat la discogràfica Global i que té un clar estil pop, amb influències de música negra. Fa tres anys que escriu cançons perquè creu que ara ha estat el moment, no abans.
Per ella cantar és un canal perquè la gent tingui sensacions i visqui moments i ho diu amb una humilitat autèntica, difícil de trobar: «Ser mare et fa tocar de peus a terra. Quan passes de ser la reina del mambo a canviar bolquers, tornes a la realitat.»
Mone és el nom artístic de Montserrat Teruel. Aquest pseudònim li va posar la filla petita d'uns amics que no sabia pronunciar Montse i així va quedar Mone. Així de senzill i així de real, tal com és aquesta artista. Fresca, senzilla, discreta, que ha esperat una bona maduresa artística per gravar el seu primer treball discogràfic.

A Regal, Mone diu que es despulla, que s'ha despullat i que el disc és tal com ha anat venint, sense forçar res i esperant l'arribada de la musa inspiradora, entre sofregit i fer de mama.
De fet, Mone, que és mare d'un adolescent, ha anat combinant sempre les seves feines remunerades artístiques amb les no remunerades de mare, i en el disc ho equilibra fent una cançó dedicada al seu fill. A més d'aquesta, els fidels seguidors d'El cor de la ciutat, en què Mone interpreta la mestra Empar Fortuny, podran sentir el tema El mapa del teu cor
Una artista polifacètica

Mone ha fet de tot en el món de la música. I de tot, vol dir això, de tot. Ha cantat com a actriu de musicals, en bandes sonores de pel·lícules d'animació i ha fet televisió tant com a actriu de serial, pel que més se l'ha popularitzat actualment, com també com a presentadora de programes sobre música. Així, amb una vocació molt primerenca (diu que des de sempre), Mone ha estat cantant al cent per cent. Concretant, l'hem pogut sentir a La bella i la bèstia i Mulan –en la versió catalana i castellana– i a El príncep d'Egipte –també en els dos idiomes– interpretant el personatge a qui en la versió original posava la veu Michelle Pfeiffer. Pel que fa al teatre l'hem vista a Tot assajant Dom Juan, Guys and dolls, Company, T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré, Full Monty, Gaudí, Remena nena i va ser la protagonista de Mals d'amor d'una gata francesa. També ha participat en programes televisius de TVC com ara Jazz and Co, Bojos pel ball, 100 anys de cançons, Temps era temps, La marató i La cosa nostra.

Opiniones de MONE

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.