les veus del mar

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Conciertos , Fiestas

catalanas

Descripción: El febrer de l’any 1985, es forma el Grup d’Havaneres LES VEUS DEL MAR, que es composa de tres veus: Tenor, Baríton i Baix, acompanyats per Acordió i Contrabaix clàssic i recolzats per un equip de so. A l’estiu del ...

Precio: Consultar €

Publicado el 27/08/2008 17:50:00 | 4203 visitas

Descripción

El febrer de l’any 1985, es forma el Grup d’Havaneres LES VEUS DEL MAR, que es composa de tres veus: Tenor, Baríton i Baix, acompanyats per Acordió i Contrabaix clàssic i recolzats per un equip de so.

A l’estiu del mateix any, van començar les actuacions del grup, aconseguint a l’any següent multiplicar les actuacions degut a la gran qualitat artística i sonora que s’oferia. En el dia d’avui, 20 anys després, el grup segueix aconseguint èxits a cada actuació que realitza, ja sigui a les capitals de província (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) o a les seves ciutats i infinitat de poblacions per la peculiaritat de la seva interpretació. Ha realitzat actuacions en els més importants casinos catalans com el de Peralada, Lloret de Mar, Sant Pere de Ribes, ..., i en mitjans de comunicació. Invitat d’honor a la “Semana Musical de Guetxo” (Bilbao), va inaugurar el 1er. Festival d’Havaneres a Vinarós (Castelló) i realitza múltiples actuacions, més enllà de les nostres fronteres, a Andorra i França. Tenen en el seu haver el Premi a la millor interpretació del Festival d’Havaneres inèdites que se celebrà a la ciutat de Palamós (Girona), amb una de les havaneres composades pel seu director.
  • Tenor:       Xavier Amargant
  • Contralt:      Maria Dotras (guitarra)
  • Baix:       Joaquim Pujol
  • Acordió:       Joan Ordas
  • Contrabaix:    Joaquim Dotras (cofundador i Director)
  • Sonorització:  Xavier Vilà (tècnic de so)

Opiniones de Les veus del mar

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.