la garota d'empordà

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Celebraciones , Fiestas

catalanas

Descripción: Aquest grup es fundà l'any 1990 de la mà de Xavier Folgarona, acordionista empordanès, que al llarg de més de vint anys ha dedicat el seu treball a la música i cançó popular i molt especialment l'empordanesa. Director ...

Precio: Consultar €

Publicado el 27/08/2008 17:49:51 | 3424 visitas

Descripción

Aquest grup es fundà l'any 1990 de la mà de Xavier Folgarona, acordionista empordanès, que al llarg de més de vint anys ha dedicat el seu treball a la música i cançó popular i molt especialment l'empordanesa. Director musical i acordionista d' Els Pescadors de l'Escala del 1977 al 1983 i del grup Oreig de mar del 1985 al 1989.
La barca, el mar, la taverna eren l'espai; l'havanera n'era el centre i el seu entorn tot un repertori que enllaçava la cançó popular de la costa empordanesa com els valsos mariners, sardanes cantades, cançó picaresca i de taverna i d'altres, amb melodies i ritmes d'ultramar com l'havanera, el tango o el bolero.
La Garota d'Empordà actualitza aquest variat repertori donant una gran importància a les veus, sense oblidar l'arranjament instrumental, renovant velles cançons ja oblidades i aportant-ne també de noves.
El grup ha actuat a Menorca, Euskadi, Lanzarote, Luxemburg, Pàdua, Tolosa, Nova York en la presentació del Cobi olímpic a l'Hotel Plaza el juny de 1991, i naturalment a molts dels pobles de Catalunya.
Els components actuals del grup són:
  • Jordi Vila: Veu tenor

  • Xavier Falgarona. Acordiò i veu

  • Oscar Tanús. Guitarra i veu

  • Joanjo Gènova. Percussions

Opiniones de La Garota d'Empordà

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.