guitarspain

0 valoraciones
Provincia

Girona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Conciertos , Festivales

guitarra cantante

Descripción: S'ofereix Guitarrista Clàssic / Popular per a: Hotels, Restaurants, Cerimònies, Convencions, Celebracions, Concerts, Festivals i Tot tipus d'esdeveniments. Gilbert Aribú: Guitarrista Clàssic/Popular, resident a Girona. Els ...

Precio: Consultar €

Publicado el 28/03/2008 14:02:30 | 4448 visitas

Descripción

S'ofereix Guitarrista Clàssic / Popular per a: Hotels, Restaurants, Cerimònies, Convencions, Celebracions, Concerts, Festivals i Tot tipus d'esdeveniments.

Gilbert Aribú: Guitarrista Clàssic/Popular, resident a Girona. Els seus inicis han estat de forma autodidacta. Posteriorment va realitzar estudis en conservatoris de diferents instruments incloent la Guitarra. Va començar com a músic professional a l'any 1979, participant en vàries orquestres i grups musicals de diferents formats. En tot el seu recorregut artístic, ha gaudit d'una gran acceptació per part d'un gran auditori, degut a l'autenticitat i riquesa de les seves interpretacions, sense cenyir-se a patrons esquemàtics i amb esperit creador en la música Clàssica i Popular.

Se ofrece Guitarrista Clásico / Popular para: Hoteles, Restaurantes, Ceremonias, Convenciones, Celebraciones, Conciertos, Festivales y Todo tipo de Eventos.

Gilbert Aribú: Guitarrista Clásico / Popular, residente en Girona. Sus inicios fueron de forma autodidacta. Posteriormente realizó estudios en conservatorios de diferentes instrumentos incluyendo la Guitarra. Comenzó como músico profesional en el año 1979, participando en varias orquestas y grupos musicales de diferentes formatos. En todo su recorrido artístico, ha gozado de una gran aceptación por parte de un gran auditorio, debido a la autenticidad y riqueza de sus interpretaciones, sin ceñirse a patrones esquemáticos y con espíritu creador en la música Clásica y Popular.

GuitarSpain foto 1

Repertorio de GuitarSpain

Si la Noche Hablara
Artista
SpainGuitar

Opiniones de GuitarSpain

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.