cobla vila d'olesa

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Celebraciones , Conciertos

Descripción: Al començar, la cobla Vila d´Olesa va ser centre d´atenció de la majoria d´agrupacions sardanistes. Hem d´agrair l´interès que vam rebre i aquelles felicitacions una mica per donar ànims a seguir per un camí que ...

Precio: Consultar €

Publicado el 30/06/2008 19:00:59 | 2622 visitas

Descripción

Al començar, la cobla Vila d´Olesa va ser centre d´atenció de la majoria d´agrupacions sardanistes. Hem d´agrair l´interès que vam rebre i aquelles felicitacions una mica per donar ànims a seguir per un camí que acabàvem de començar. La cobla tocava solament quatre sardanes, i prou que li costava. De totes maneres, els sardanistes bé que disfrutaven. Els primers atrevits a contractar-nos van ser: l´associació de veïns del barri de la República Argentina d´Olesa; l´Agrupació Sardanista de l´Hospitalet (en la persona de l´Andreu) que ens va portar a tocar a Montserrat; l´Agrupació Sardanista del Progrés de Martorell, per l´11 de setembre; l´Ajuntament de Santa Fe del Penedès, on hi vam fer unes sardanes Vermuth, i a Santa Maria de Villalba (Martorell) on vam fer sardanes per la Festa Major d´hivern. Durant l´any 1993 la cobla fa 20 audicions interpretant quatre sardanes a cada audició. Cada any que pasaba anava augmentant el nombre d´actuacions fins a situar-nos actualment entre les 70-80 actuacions.
Com qualsevol producte el seu Perú és important. El catxet de la cobla Vila d´Olesa creiem que actualment està molt ben adequat a la qualitat que dóna en les seves interpretacions. Això fa que, a poc a poc, anem entrant en les interpretacions de concerts, ballets, balls vuitcentistes i aplecs. La cobla està contínuament pensant en millorar els seus músics i derectors, i fruti d´això està assolint el reconeixement pensant en millorar els seus músics i directors, i fruti d´això està assolint el reconeixement dels sardanistes. El nostre eslogan cobla Vila d´Olesa, so de qualitat no és solament propaganda, és l´objectiu de la nostra cobla.
Precisament per la joventut dels seus components i per un aceptable nivell musical, la cobla ha estat contractada per sortir a l´estranger dins dels actes dels aplecs internacionals de la sardana. Va asistir a l´Aplec Internacional de Luxemburg, l´any 1996; al de Hall in Tirol i Innsbruck (Austria), l´any 1998; l´any 1999 va assistir al de Lausanne (Suïssa), i l´any 2001 al de Copenhague (Dinamarca).
L´any 1998 va ser contractada per asistir a l´Europa-Festival der Regionen a Fellbach (Sttutgart, Alemanya), seleccionada pel Berlin Büro zur Dördengung der Katalonien Kultur COPEC, i aprofitant l´estada en aquesta zona d´Alemanya va realitzar un Concert de Música Catalana a la ciutat de Weingarten (Karlsruhe, Alemanya), ciutat agermanada amb Olesa de Montserrat. L´any 2000 va participar al Festival de Confolens (Limoges, França), Danses et Musiques du Monde, acompanyant a l´Esbart Sant Martí de Barcelona en el seu espectacle Ballet dels Països Catalans.
El mes de juny, la cobla va actuar en el Gran Teatre del Liceu, interpretant la sardana de lluïment El País a l´Escola, que va ser ballada per una representació de les colles sardanistes de Barcelona. La cobla s´apunta doncs la primera actuació d´una cobla al nou Gran Teatre del Liceu després de la seva inauguració. La cobla Vila d´Olesa ha fet també treballs discogràfics: l´any 1997, Sardanes a Olesa 2 i 3; l´any 1998, 1999 i 2000 gravació de danses i sardanes per la campanya El País a l´Escola, i l´any 2001 la gravació de les sardanes més actuals dins el CD Vents de Sardana.
La cobla també ha protagonitzat videoclips per a TV3: el primer va ser La cobla, l´any 1998; després Els degotalls, l´any 1999, i l´any 2000, L´amic absent. El dia 15 de desembre de 2002 es va presentar l´ultim treball discogràfic Sardanes a Olesa 4.
Cobla Vila d'Olesa foto 1 Cobla Vila d'Olesa foto 2

Opiniones de Cobla Vila d'Olesa

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.