animacions nina i nona

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona

Tipos de evento: Eventos , Fiestas infantiles

animación infantil

Descripción: Som NINA i NONA, actriu amateur i educadora infantil. Dues animadores que intentem fer passar una molt bona estona als petits i indirectament als grans, mitjançant jocs, música, balls, maquillatge artístic i globoflexia. ...

Precio: Consultar €

Publicado el 29/04/2013 15:08:47 | 302 visitas

Descripción

Som NINA i NONA, actriu amateur i educadora infantil. Dues animadores que intentem fer passar una molt bona estona als petits i indirectament als grans, mitjançant jocs, música, balls, maquillatge artístic i globoflexia.
Animació infantil per tot tipus de festes: aniversaris, comunions, cases particulars, col.legis, biblioteques, ludoteques...
"Nosaltres organitzem la FESTA, on no pot faltar la GRESCA!"
És important saber les edats dels nens i si tenen alguna preferència per poder-los satisfer al màxim. Per això, les nostres animacions són personalitzades.
Tenim equip de so propi, micro sense fil i la possibilitat de poder sorprendre amb el seu personatge preferit (Mickey Mouse, Minnie, Pluto, Donald, Goofy, Hello Kitty, Pocoyó, Bob Esponja, Patricio, Dora Exploradora, Fanboy, Chum Chum, Peppa Pig...).
Montse (NINA) diplomada en Turisme i actriu amateur. He fet teatre des de molt petiteta a l'escola i farà uns 8 anys estic a l'Ateneu Adrianenc. També he actuat en col.legis (Castanyera, Rei Carnestoltes, llegenda de Sant Jordi...) i com a lloc un xic important puc anomenar el teatre Zorrilla de Badalona en l'obra Spoon River. També porto el club de poesia infantil a la biblioteca de Sant Adrià, ensenyant als nens a interpretar, memoritzar i perdre la vergonya.
Marga (NONA) educadora infantil amb experiència en escoles bressol i maquilladora professional.
ANIMACIONS NINA I NONA foto 1 ANIMACIONS NINA I NONA foto 2

Opiniones de ANIMACIONS NINA I NONA

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.