Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Sacsejatfolk

Publicado el día 09/06/2008 17:55:34 | Este anuncio ha recibido 1674 visitas
Sacsejatfolk
Precio:Consultar €
Categoría:Musica Folk
Provincia:Valencia
Actúa en:
  • Valencia
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Descripción de Sacsejatfolk

Sacsejat Folk som un grup  de músics i balladors/es interessats  en contribuir a la difusió i a la continuació de la cultura tradicional i popular mitjançant la música i el ball.
Amb el nostres concerts pretenem apropar al públic de manera directa i participativa a les nostres danses i a les d’altres pobles d’arreu del món,  i tot això, amb una mica de diversió, gresca i follia.
Els/les components de Sacsejat Folk, (els quals provenim de diferents comarques del País Valencià, com La Vall d’Albaida, l'Horta La Safor o el Comtat ), fem servir als concerts diferents instruments com ara el sac de gemecs, la tarota, la flauta travessera, el violí, la dolçaina, la guitarra, diverses percussions..., així com les nostres explicacions dels balls, la qual cosa permet a tota persona amb ganes de ballar que es puga llançar a la plaça i gaudir del ball.
Amb totes aquestes ferramentes hem tocat i ballat a gran quantitat de llocs des de l’inici dels nostres concerts (l’1 de Juny de 2002, a Carrícola) com: La Punta, Bellreguard, Burjassot, La Vall d’Ebo, Quart de Poblet, València, Borriana, Sangarcía (Segovia), Carvalhais (Portugal)... i hem estat acompanyats tant per experts/es balladors/es, com per principiants gaudint amb tots ells/elles de les polkes, les bourrées, els scottihs, les massurques, les jotes, els branles, les tarantel·les, els valsos, els pasdobles, les havaneres, els rondeus, els congos..., així com d’altres danses de rogle, de cadena... que conformen la música i el ball popular.

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios