Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Pep Plaza

Publicado el día 17/07/2008 18:16:56 | Este anuncio ha recibido 5899 visitas
Pep Plaza
Precio:Consultar €
Categoría:Humoristas
Provincia: 
Actúa en: 
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Artistas relacionados

Descripción de Pep Plaza

Imágenes

  • Pep Plaza foto 1
  • Pep Plaza foto 2
Tot i que les seves arrels són la ràdio i el teatre, es dona a conèixer com humorista a la Televisió de Catalunya al programa d’humor Set de Nit que presentava Toni Soler, on Pep Plaza feia les paròdies dels personatges Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart. A més, va fer alguna col·laboració en el programa d’esports L’Entorn, de Lluís Canut.

Pep Plaza també va col·laborar durant dues temporades al programa Senyores i Senyors de TV2, programa que presenta Àngel Casas els dissabtes a la nit. Igualment va participar al programa Homo Zapping d’Antena 3, que presentava Jose Corbacho. Durant vàries temporades Pep Plaza ha format part de l’equip del programa de RAC 1 (abans Versió Original, a Catalunya Ràdio) que dirigeix i presenta Toni Clapés, donant veu a un grapat de clònics : Joan Pera, Boris Izaguirre, Mariano Rajoy, Matías Prats, Jordi González, Serrat, Lluís Llach, Tomeu Penya, i molts altres.

Actualment Pep Plaza col·labora al programa d'humor del Carlos Latre a Telecinco Réplica, fa una col·laboració setmanal al programa El Club de TV3 i participa en el programa Crackovia de la mateixa emisora.

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios