xavier iglesias carré, piano

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Boda , Cruceros

personajes musical

Descripción: Xavier Iglesias Carré, piano   Nascut a Barcelona, ha realitzat el grau superior de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el pianista i concertista Michel Wagemans. També, es dedica a la ...

Precio: Consultar €

Publicado el 26/07/2013 15:41:42 | 2091 visitas

Descripción

Xavier Iglesias Carré, piano

 

Nascut a Barcelona, ha realitzat el grau superior de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el pianista i concertista Michel Wagemans.


També, es dedica a la composició. En aquest àmbit ha rebut classes de grans mestres com són Xavier Boliart, Carles Guinovart i Benet Casablancas.


L'any 2006, estrena la seva primera obra anomenada "L'Aufàbrega" basada en la poesía de Joan Maragall i interpretada per Ludmila Alexandrova (soprano), Manel Martínez (viola) i Xavier Carré (piano) a l'Auditori de l'ONCE de Barcelona. Recentment, s'ha estrenat una peça d'"Homenatge al Barça" interpretada per Roger Gibert al CaixaForum de Barcelona durant el cicle de compositors catalans del S. XX i XXI.Va ser seleccionat per participar al Barcelona Piano Festival 2012 i 2013, en el que va poder rebre Classes Magistrals de Ramon Coll, Christopher Elton, David Kuyken, Antonio Sánchez Lucena i Albert Atenelle i Rita Wagner.


També ha rebut MasterClass de Peter Bithel, Kurt Seibert, Imre Rohman, Hyo Sum Lim, Lluís Rodríguez Salvà i Luiz de Moura Castro.


Com a solista ha actuat a l'Auditori de Conservatori superior del Liceu, Sala Tarafa de Granollers, Centre Aragonès de Barcelona, a l’Auditori de l’ONCE, entre altres.

 

Xavier Iglesias Carré

Requisitos técnicos

Necesita ser contratado a parte:

  • Piano

Opiniones de Xavier Iglesias Carré, piano

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.