Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Xató

Publicado el día 03/09/2008 18:17:09 | Este anuncio ha recibido 3058 visitas
Xató
Precio:Consultar €
Categoría:Habaneras
Provincia:Tarragona
Actúa en:
  • Barcelona
  • Tarragona
Tipos de evento:
Tags relacionados:

Descripción de Xató

Imágenes

  • Xató foto 1
  • Xató foto 2
El grup d'havaneres Xató va néixer a Vilafranca del Penedès la primavera de l'any 2000. És, per tant, un grup novell dins el panorama d'aquest estil de música, tot i que això no vol dir que els components no tinguin una àmplia experiència en el món musical.
Aquests quatre amics, bàsicament i per damunt de tot, gaudeixen cantant. No són professionals del cant però degut a les moltes actuacions que tenen tot l'any (principalment a l'estiu, durant les Festes Majors i de barris) fa que la seva activitat esdevingui tot sovint una tasca que requereix un esforç addicional però amb un encant especial. Això els ha permès conèixer nous indrets, pobles i sobretot molts amics en cada un d'ells, que han anat fent en les seves actuacions, a banda de recórrer milers de kilòmetres per tota la geografia catalana.
Disposen d'un extens i variat repertori (uns 65 temes entre havaneres, valsos, balades, boleros i sardanes) i cal destacar el treball de recerca que estan duent a terme actualment per tal d'anar recuperant partitures d'havaneres inèdites a fi de poder-les donar a conèixer.
Fins al moment han enregistrat dos treballs en format CD que tenen al mercat el primer des de l'estiu del 2001 (Xató i Rom) i el segon des de l'estiu de 2004 (Més Xató).
Aquest grup Vilafranquí, a l'hora de buscar un nom, va voler anar una mica més enllà dels noms convencionals de temàtica marinera i meteorològica. Els va fer gràcia el de XATÓ, perquè aquest sol nom abraça alhora les tres comarques que formen el Gran Penedès (l'Alt i Baix Penedès i el Garraf). Són doncs uns bons ambaixadors allà on van d'aquest esplèndid plat tan nostre.

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios