txipi aite

1 valoraciones
Provincia

Tarragona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Fiestas , Festivales

banda guitarra

Descripción: Txipi Aite és una banda de Tarragona formada a principis de l’any 2004. El vincle que ens va unir va ser la música reggae, la qual tenim intenció de dur-la fins als seus últims límits en llur relació amb altres estils ...

Precio: Consultar €

Publicado el 15/02/2008 18:00:44 | 1879 visitas

Descripción

Txipi Aite és una banda de Tarragona formada a principis de l’any 2004. El vincle que ens va unir va ser la música reggae, la qual tenim intenció de dur-la fins als seus últims límits en llur relació amb altres estils musicals, com el hip hop o l’ska, així com experimentar en les seves derivacions històriques: roots, dub, ragga muffin' i dancehall.
 
Tenim ganes de seguir provant en directe les composicions que hem fet fins ara, mesclant improvització, tecnologies actuals de so i experimentació amb diverses tècniques musicals. Les vegades que ho hem fet hem rebut molt bona resposta de part del públic i cal destacar la bona comunicació que hem tingut a la majoria de concerts que hem fet. D'aquí a uns mesos tenim intenció de publicar un treball discogràfic amb les cançons que hagin reeixit més, però mentrestant hem de seguir provant temes i volem que ens ajudeu a triar!
 
Les nostres cançons tenen lletres contudents, amb contingut polític i social. Volem incidir en el sentit crític de la gent que ens envolta, així com també arribar a molta gent a la què no coneixem i amb la què podem tenir afinitats, per això internet ens aporta un mitjà inigualable. Per un present plural, cantem en català, anglès, francès i castellà, mirant el món com un tot pel qual lluitar sense oblidar on vivim i on mengem, que és el Sud de Catalunya.
 
Entre els nou components del grup la majoria havíem tocat o toquem actualment en formacions musicals vàries com ara One Drop, La Ràbia Acústica, Amnea, Cobla Ministrers, la Wassah Band o Mad Monkeys, amb les quals vam girar de concerts arreu de les comarques de Tarragona, amb major o menor fortuna segons els casos.
          

En la gravació de la cançó We don’t believe it’s a paradise, als Estudis Nolosé (2004), pel CD recopilatori Un Munt d’Idees II per a l’Associació de Músics de Tarragona vam rebre la col.laboració de Genís Trani, un dels cofundadors del grup.
Actualment els components del grup són nou: Roger a la veu, Aitana i Soledad als coros, Jesús i Frederic a les guitarres, Marcel al baix, Maximiliano al teclat, Gerard a la bateria i Óscar a les percussions.

Opiniones de Txipi Aite

Kale Lliure
09/12/2008 00:30
K
Saludos

Endavant amics, trenquem la barrera de l\\\'idioma i les fronteres, seguim per la sendera que la llibertat ens presenta i unim la veu en una sola cançó

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.