trencaclosques

0 valoraciones
Provincia

Baleares

Actúa en

Baleares

Tipos de evento: Comuniones , Cumpleaños , Fiesta mayor , Fiestas infantiles

animación niños educativos

Descripción: En Josep Miquel Vidal, conegut com Chemi, s’inicia al món de l’animació infantil al grup d’esplai Jovent de la barriada ciutadana de s’Indioteria. Al 1994 i després de vuit anys d’experiència professional dins el ...

Precio: Consultar €

Publicado el 31/08/2007 14:14:12 | 856 visitas

Descripción

En Josep Miquel Vidal, conegut com Chemi, s’inicia al món de l’animació infantil al grup d’esplai Jovent de la barriada ciutadana de s’Indioteria. Al 1994 i després de vuit anys d’experiència professional dins el món de l’animació infantil (Granots Truiosos entre d’altres formacions), en Chemi decideix reunir un grup de músics amics per iniciar un nou projecte d’animació musical infantil: Trencaclosques

Dins aquesta nova formació, cal destacar la presència d’Isabel Pallicer, diplomada en Magisteri Musical i actualment mestra de musica d’educació primària, amb qui a més a més en Chemi forma el duet d’animació Flip i Flop. Això, juntament amb les aportacions de la resta dels músics de Trencaclosques, conforma un grup d’animació infantil arrelat a l’Escola de l’Esplai i a la pedagogia musical més innovadora. 

Al llarg d’aquests catorze anys, Trencaclosques ha actuat a gairebé tots els pobles de Mallorca i ha superat àmpliament les tres-centes actuacions entre verbenes, comunions i festes infantils, no només com a conjunt sinó com a companyia de teatre infantil amb l’obra “” i amb animació de carrer amb els espectacles , o xaranga. Entre aquestes actuacions podem destacar les següents: 

Sa Rueta de Palma 1997, 1998, 2000, 2001, 2002, 2003 i 2004 i ruetes a Manacor, Inca i Port de Pollença, verbenes de Sant Ferran a Formentera 2007, Felanitx, Inca, Sa Pobla, Bunyola, Sóller, Santa Margalida, Valldemossa, Algaida, Vilafranca, Muro, Santa Maria, Binissalem, Petra, Selva, Costix, Sencelles, Maria de la Salut, Montuïri, Colònia de Sant Jordi, Pollença, S’Arenal, Ca’n Pastilla, Cala d’Or, Son Carrió, Ses Salines, Port d’Andratx i Portals Nous entre molts altres. 

Aniversari del programa infantil d’M7 Televisió de Mallorca “Espai Superguai” als anys 2002, 2003, 2004, 2005 i 2006. Participació al Programa de Psicomotricitat de l'Institut Balear de L'Esport (Consell de Mallorca) als anys 2005, 2006 i 2007, trofeu de vela SAR Princesa Sofía 1997 i 1999 a Ses Voltes de Palma, així com Sant Sebastià a Palma 2001, festa de la Policia Municipal de Palma, Auditòrium de Palma (Festa nins solidaris)1997 i 2001, Festa Aquacity fi de curs d’Última Hora 1997 i 2003, Festival Reyes magos de Última Hora 1998, 2000 i 2003 al Poble Espanyol, Reial Club Nàutic de Palma, festes infantils als centres comercials Alcampo, Porto Pi Centre, Ocimax i S’Escorxador. Disposa d’equip propi per sonoritzar verbenes i festes locals i també organitza passacarrers amb xaranga i xanclistes.
 
Els espectacles que ofereix son:

Animació Musical

Amb la base de la música integrament en directe (bateria, baix, guitarra i teclats), Trencaclosques presenta el seu espectacle més consolidat després de 14 anys sobre els escenaris. Música infantil tradicional i no tant tradicional, ball i diversió protagonitzada pel pallasso Flop que vol ser aspirant a mag i els seus amics músics que adapten l’acompanyament a cada moment del show. Més d’una hora de diversió garantida.

Miniflex

Espectacle d’animació de carrer interpretat per dos actors en els papers d’un policia i un ciclista una mica tronats.

Superflex

Espectacle de passacarrers musical amb 5 personatges que intercalen l’animació amb la música amb estranys instruments.

Flip i Flop

Duet d’animació format pels pallassos Flip i Flop que basen el seu espectacle en cançons infantils, jocs i números còmics dignes dels millors clowns.

La màgia dels elements
És la primera obra de teatre musical escrita i interpretada per Trencaclosques. Els pallassos Flip i Flop emprenen un viatge on aniran trobant els elements terra, mar i cel que els mostraran com és el seu món i ensenyaran al públic una cançó i una dansa de cada lloc. La música de aquestes cançons és interpretada en directe per Trencaclosques.
 

Opiniones de Trencaclosques

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.