tramuntana grup

1 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Fiestas , Fiesta mayor

baile cuarteto

Descripción: Tramuntana Grup. Grup amb àmplia experiència musical amb el qual podrà comptar per amenitzar les seves vetllades, com ara casaments, Balls de Saló, Festes Majors i festes en general. Si busquen un grup orquestal per ...

Precio: Consultar €

Publicado el 03/12/2012 00:14:56 | 1145 visitas

Descripción

Tramuntana Grup.

Grup amb àmplia experiència musical amb el qual podrà comptar per amenitzar les seves vetllades, com ara casaments, Balls de Saló, Festes Majors i festes en general. Si busquen un grup orquestal per passar una bona estona disfrutant i ballant amb molt bona música, ens ha trobat!
Donem a cada actuació el 200%, ja que per a nosaltres, la música és quelcom totalment vocacional!!! Fem participar a la gent en algunes cançons on intentem que tothom s'apunti a fer coreografies (el country, les cançons dels anys 60...).
El nostre repertori es molt variat: swings, cumbies, cha-cha-cha, merengues, pasdobles, boleros, country, fox-trot, valsos, ranxeres, rumbes, etc. També toquem versions de música dels anys 60-70 per recordar els mítics "guateques" juntament amb temes més d'actualitat.
Disposem d'un equip molt actualitzat de llum i so amb el qual realçar el seu esdeveniment.
Per a més información, restem a la seva disposición.

DADES TÈCNIQUES.

7.000W de so processat (amb 3.000W dedicats a sub-greus), 1.000W. per monitoratge, . Il•luminació amb 6 pantalles de leds d'última generació, dos caps mòbils, dues torres amb "Par" frontals, cortinatge de 6 metres d'amplada, màquina de fum i efectes especials.

Tramuntana Grup.

Tramuntana Grup foto 1

Opiniones de Tramuntana Grup

Albert Castells
07/01/2013 11:20
A
francamente buenos

Les contratamos para las fiestas de un pueblo de la provincia de Tarragona. Muy recomendables por la infraestructura que llevan y lo animosos que son. ¡Bravo por el repertorio! Hacía años que la gente del pueblo no se quedaba hasta el final, incluso haciendo la media parte.

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.