tot picant events

0 valoraciones
Provincia

Girona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Boda , Celebraciones , Cumpleaños , Fiestas , Inauguracion , Eventos , Despedidas de soltera

monólogos humor camareros falsos actor

Descripción: MONÒLEGS I HUMORISTES DE TOT PICANT Un monòleg consisteix descriure de forma còmica una situació quotidiana'. L'esmentat d'aquesta forma pot semblar que fer un monòleg per a una festa d'empresa o comiat de solter és una ...

Publicado el 13/01/2010 11:20:43 | 783 visitas

Descripción

MONÒLEGS I HUMORISTES DE TOT PICANT
Un monòleg consisteix descriure de forma còmica una situació quotidiana'. L'esmentat d'aquesta forma pot semblar que fer un monòleg per a una festa d'empresa o comiat de solter és una tasca fàcil. Res més lluny de la realitat. Estem parlant de monòlegs d'humor i fer riure no és fàcil.
Els monòlegs per a esdeveniments de tot tipus asseguren una estona de divertiment, riures i entreteniment.
Els monòlegs poden resultar una alternativa ideal per al vostre esdeveniment de empresa, despedida de solter, benvinguda de divorciats, festes d'aniversari, reunions de tapper sex... ja que en moltes ocasions es poden personalitzar.
Els nostres Monologuistes s'encarregaran d'introduir certs gags amb què molts de vosaltres us sentireu realment identificats; allà rau l'èxit dels monòlegs en esdeveniments d'empresa.

El primer que ha de fer un aspirant a Còmic o Humorista és posar-se a buscar dins de les situacions quotidianes de la vida, situacions que a tots nosaltres poden (i deuen) resultar-nos familiars.
L'humor en el treball|feina, l'humor al supermercat, l'humor al gimnàs, l'humor en les vacances, l'humor quan sortim a sopar, l'humor quan ens anem de festa, l'humor quan ens comprarem roba, l'humor en la consulta del metge, l'humor en el dentista, l'humor quan renovarem el DNI, l'humor quan ens traiem el carnet de conduir, l'humor quan anem d'excussió al camp, l'humor quan visitem un parc d'atraccions, l'humor quan realitzem un tràmit administratiu, l'humor quan agafem un taxi, l'humor a l'autobús, l'humor al metre|metro, l'humor a la perruqueria, l'humor quan anem a un casament o l'humor quan tenim el típic sopar d'empresa..
Qualsevol situació val. A tot arreu pot produir-se una situació còmica. Els monòlegs per a festes d'empreses són èxit segur.
Els monòlegs per a les festes d'empresa sempre resulten perquè els monologuistas de TOT PICANT són d'una qualitat insuperable.

Si finalment decidiu contractar un monòleg per a la festa d'empresa acomiadada de solter, benvinguda de divorciats, festes d'aniversari, reunions de tapper sex... com a culminació i fermall final de l'esdeveniment, pot resultar una alternativa ideal.
TOT PICANT treballa amb els millors humoristes i actors pel que els monòlegs en els esdeveniments d'empresa sempre triomfen.

Opiniones de Tot Picant Events

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.