terra ferma

0 valoraciones
Provincia

Tarragona

Actúa en

Lleida , Tarragona

Tipos de evento: Celebraciones , Conciertos

catalanas

Descripción: Terra Ferma és el grup d'havaneres identificat i localitzat a les Terres de Ponent del Principat. És el primer grup del Segrià i fou en el 1987 que començà les seves activitats en el món de l'havanera i cançó popular ...

Precio: Consultar €

Publicado el 03/09/2008 18:18:18 | 3574 visitas

Descripción

Terra Ferma és el grup d'havaneres identificat i localitzat a les Terres de Ponent del Principat. És el primer grup del Segrià i fou en el 1987 que començà les seves activitats en el món de l'havanera i cançó popular catalana, fent-se ràpidament un lloc de preferència entre els grups més representatius d'aquest tipus de música.

Participen en les trobades al Parc de l'Agulla de Manresa els anys 1989, 1990, 1991 i 1994, destacant pel conjunt de veus i per l'interpretació dels seus temes. Col.laboren estretament amb el Consell Comarcal del Segrià i contribueixen en dur a terme una experiència que neix amb el nom de Fem música al Segrià. L'abril de 1992 representen Lleida al Casal Català de Madrid en les festes de Sant Jordi. Amb el patrocini de la Diputació, organitzen en els anys 1992 i 1993, les que serien la I i II Mostra d'Havanera en català a Lleida.

Possiblement l'any 1993 és el de més transcendència pel grup ja que, a finals de maig son convidats a participar a la Festa del Mar a l'Alguer, el 3 de juliol participen en la XXVII Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell i el 27 d'agost al Getxoko VII. Habanera eta Itsas-abesti Jaialdia (VII Festival d'Havaneres i cançó marinera de Getxo). El dia 14 d'agost de 1995 organitzen a la població de Massalcoreig, la I Cantada d'Havaneres al Baix Segrià. El 26 de febrer de 1996 el grup és convidat pel Govern de la República Argentina a realitzar unes cantades a aquell país, tres a Mendoza (festes de la verema) i dues a Buenos Aires (teatre Municipal General San Martin), obtenint un èxit notori que es reflexà en els diaris d'aquestes ciutats.

El grup d'havaneres organitza des de l'any 1997, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Seròs, la Mostra d'Havaneres a Ponent durant la primera quinzena de setembre.
Discografia: A) Disc i cassette Havaneres al Segrià ; B) Cassette Habaneras allende los mares.

Opiniones de Terra Ferma

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.