tarasca

0 valoraciones
Provincia

 

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Inauguracion , Festivales

Descripción: Una sensació Tarasca és, de moment, la única cobla que es dedica exclusivament a fer ball i animació. Uns gèneres que, essent interpretats per una cobla, prenen una sorprenent plenitud. I es que quan comença l'espectacle ...

Publicado el 15/06/2007 00:00:00 | 4053 visitas

Descripción

Una sensació

Tarasca és, de moment, la única cobla que es dedica exclusivament a fer ball i animació. Uns gèneres que, essent interpretats per una cobla, prenen una sorprenent plenitud. I es que quan comença l'espectacle de Tarasca, la cobla del ball, l'escenari s'omple amb 13 músics tocant instruments 'de carrer', uns instruments dissenyats per fer-se sentir ben lluny. Hi ha qui considera que aquesta formació és una 'Big Band' a la catalana.

Canya Canyera

Amb els 10 instruments de vent de la cobla, un baix elèctric, una bateria i un kit de percussió ètnica; l'espectacle de Tarasca, la cobla del ball, no pot rebre cap altra descripció que no sigui 'Canya, canya i més canya'. Tarasca, en les seves actuacions, s'entrega plenament al públic. L'únic objectiu d'aquesta cobla és fer suar la samarreta dels balladors. Tarasca, la cobla del ball, explota la vessant més popular de la tradicional catalana.

La ballarem

Tot i que el repertori de Tarasca, la cobla de ball, hi podem trobar tot tipus de ballables, les danses d'arrel tradicional són les que entren més bé en la tímbrica de la cobla. De tota manera els espectacles de Tarasca, la cobla del ball els forma un repertori elèctric on hi podem trobar des de un Ball Pla fins a una Sardarumba, passant per els Xotis, la Java o un Hassapiko.
Tarasca  foto 1 Tarasca  foto 2

Repertorio de Tarasca

Cançó d'en Margalef
Artista
Xevi Capdevila

Opiniones de Tarasca

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.