ssstrèpits

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona

Tipos de evento: Fiesta mayor , Festivales

batucada percusión

Descripción: Ssstrèpits (també conegut com SSS) és el grup de percussió propi de Vilassar de Mar (Maresme) pertanyent a l'AVAL (Associació Vilassanesa d'Activitats de Lleure) i especialitzat en Ritmes de Foc. Aquests són ritmes ...

Precio: Consultar €

Publicado el 04/01/2009 22:12:16 | 2981 visitas

Descripción

Ssstrèpits (també conegut com SSS) és el grup de percussió propi de Vilassar de Mar (Maresme) pertanyent a l'AVAL (Associació Vilassanesa d'Activitats de Lleure) i especialitzat en Ritmes de Foc. Aquests són ritmes tradicionals de correfocs i altres celebracions catalanes, caracteritzat pel predomini dels greus sobre els aguts i la naturalesa pausada de les cançons. El resultat és un so molt formal i elegant, però això no impedeix que majoritàriament toqui en celebracions de caire festiu.

Com tot el conjunt de l'AVAL, Ssstrèpits és defineix com un col·lectiu promotor de la cultura catalana, apolític i sense ànim de lucre, en el que els ingressos de les actuacions es reinverteixen en el grup.

El grup està format per més de 55 persones, 40 de les quals són músics, amb una mitjana d'edat pròxima als 18 anys. Aquest fet, combinat amb la veterania del conjunt (des del 1995), crea una fusió d'estils que no sol deixar a ningú indiferent. El repertori de cançons és completament propi i extens, podent arribar a estar més de 2h tocant ininterrompudament si la situació ho requereix. A més de Ritmes de Foc (l'estil propi del grup), també disposa de ritmes brasilenys, africans i d'acompanyament de gralla, gran part dels quals van acompanyats de coreografies i altres espectacles visuals.

L’ampli repertori dels Ssstrèpits els permet tocar en tot tipus de celebracions de diferent formalitat. D’aquesta manera, interpreten cançons informals per a actes festius, o cançons més formals per a actes seriosos. Ssstrèpits actua tant per a Festes Majors com convencions, sense oblidar els concursos, aniversaris, cercaviles, rues, correfocs i fins i tot funerals. L’única limitació que mostra el conjunt es troba en les manifestacions de caire polític, ja que xoca amb els estatuts del grup que el defineix com un col·lectiu apolític.

Durant el període comprès entre maig i novembre, Ssstrèpits actua almenys un cop a la setmana per arreu de Catalunya. La resta de l'any es concentra en millorar l'espectacle a oferir, pel que redueix les sortides a quinzenals o mensuals.

Algunes de les actuacions més destacades dels Ssstrèpits són:
Participa anualment a les Festes de Vilassar de Mar:
- Reis Mags d'Orient.
- Carnaval.
- Sant Joan.
- Festa Major.
- Diada Nacional de Catalunya.

Acompanya a totes les trobades que realitzen:
- Els Mansuets de Foc.
- La Colla Gegantera de Vilassar de Mar.
- La Colla de Grallers de Vilassar de Mar.

Ha inaugurat les edicions del 2007 i 2008 del Saló Nàutic Internacional de Barcelona.
Ha sigut un protagonista destacat de la Festa de Nadal del cos policial dels Mossos d'Esquadra 2009.
Ha col·laborat amb la Marató de TV3.
Grup finalista del III Concurs de Percussió de Barcelona 2008.
Ha actuat a l'Aeroport del Prat.
Altres participacions en festes d'arreu de Catalunya, Espanya i França.
Ssstrèpits foto 1 Ssstrèpits foto 2

Requisitos técnicos

Documentación aportada por Ssstrèpits:

Opiniones de Ssstrèpits

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.