ruxata grup

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Fiestas , Fiesta mayor

baile trio

Descripción: Ruxata Grup… Grup amb experiència musical amb el qual podrà comptar per amenitzar les seves vetllades amb tot tipus de música: des de Ball de Saló, passant per música dels anys 60 i 90, i acabant si cal amb molta marxa pel ...

Precio: Consultar €

Publicado el 13/11/2014 20:44:18 | 1752 visitas

Descripción

Ruxata Grup… Grup amb experiència musical amb el qual podrà comptar per amenitzar les seves vetllades amb tot tipus de música: des de Ball de Saló, passant per música dels anys 60 i 90, i acabant si cal amb molta marxa pel jovent.

Si busqueu un grup orquestal per passar una bona estona disfrutant i ballant amb molt bona música, ens ha trobat ;)! Donem a cada actuació el 100%, ja que per a nosaltres, la música és quelcom totalment vocacional!!! Fem participar a la gent en algunes cançons on intentem que tothom s'apunti a fer coreografies (el country, les cançons dels anys 60...).

El nostre repertori es molt variat: swings, cumbies, cha-cha-cha, merengues, pasdobles, boleros, country, fox-trot, valsos, ranxeres, rumbes, etc. També toquem versions de música dels anys 60-70 per recordar els mítics "guateques" juntament amb temes més d'actualitat.

Disposem d'un equip molt actualitzat de llum i so amb el qual realçar el seu esdeveniment.

COMPONENTS:

Salut Ballesté amb un futur més que prometedor, continua la saga familiar artística. Ha participat en nombrosos certàmens de música pop. És la cantant i violinista del grup; la seva veu no els deixarà indiferents.

Roger Balleste té una àmplia experiència en els escenaris del nostre país amb grups i orquestres reconegudes, així com la carrera de violí i trompeta. Ha participat en programes televisius com “La Voz” (Telecinco) entre d’altres. Del grup n'és el Director, cantant, violinista, trompetista, i en fa els arranjaments.

Núria Rocaballera ha participat en diversitat de seminaris i cursos de teclat modern. Tanmateix és integrant de la prestigiosa Big Band de Palau Solità. La seva experiència, dedicació i professionalitat als teclats és més que evident.

Per a més información, restem a la seva disposició (sense cap compromís)
Ruxata Grup foto 1 Ruxata Grup foto 2

Repertorio de Ruxata Grup

555-666-0606
Artista
1

Requisitos técnicos

Ruxata Grup dispone de:

  • Equip de so actualitzat, microfonia inalàmbrica, monitoratge, equip de llums (pars frontals, leds,...), efectes (màquina de fum...)

Necesita ser contratado a parte:

  • Escenari

Opiniones de Ruxata Grup

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.