robadors 51

0 valoraciones
Provincia

 

Actúa en

Tipos de evento: Conciertos , Fiestas

banda

Descripción: Aquest grup de músics es va gestar a la ciutat de Barcelona, fruit de la seva trobada casual i és en aquest context que comencen a treballar amb ritmes i formes estètiques folklòriques sud-americanes, com la cumbia i el ...

Precio: Consultar €

Publicado el 30/09/2008 17:15:20 | 1137 visitas

Descripción

Aquest grup de músics es va gestar a la ciutat de Barcelona, fruit de la seva trobada casual i és en aquest context que comencen a treballar amb ritmes i formes estètiques folklòriques sud-americanes, com la cumbia i el vallenato.

Robadors 51 descobreix en el folklore una identitat i un camí real per expressar les seves inquietuds com a músics compositors. La seva música reflexa la fusió de les cultures dels seus integrants que procedeixen de diferents indrets d’Amèrica i Europa.

Després de gravar el seu primer treball: “Fashion in paradise“ (summer edition 07') en el seu laboratori sonor (estudios A7) el seu so actual és una mescla vocal influenciada fortament per la dècada dels 50 amb referents com Los Panchos i Los Ángeles negros.

El seu estil de música pot definir-se com “party music” i presenten un directe molt festiu on el públic canta, balla i aprofita el so alegre de la banda.

Opiniones de Robadors 51

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.