quan els músics canten l amor

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Tarragona

Tipos de evento: Conciertos , Festivales

dúo musicos

Descripción: Xerrant sobre la música inspirada per tota mena d’amors i submergint-nos en la màgia de la música en directe, un compositor, en Lluís, i una pianista, la Carolina, ens faran passar una deliciosa vetllada. Els músics ...

Publicado el 31/10/2010 23:56:55 | 1844 visitas

Descripción

Xerrant sobre la música inspirada per tota mena d’amors i submergint-nos en la màgia de la música en directe, un compositor, en Lluís, i una pianista, la Carolina, ens faran passar una deliciosa vetllada.

Els músics han cantat l’amor des de la nit dels temps. Arrauxats i delerosos ho han fet amb amor i per a tota classe d’amors: platònics, apassionats, eròtics, fervents, plens, impossibles, difícils, clandestins, tràgics, generosos... Privilegiats poetes d’un art suprem, els compositors ens han llegat a través de la seva música emocions i desitjos, enamoraments i frustracions, i qui sap, d’altres sentiments més inconfessables. Música i amor... un còctel molt potent que emparella dues eternes constants que acompanyen moltes persones al llarg de la seva vida.

L’encís de QUAN ELS MÚSICS CANTEN L’AMOR encara és més sensacional i sorprenent. Comptarem amb la complicitat del compositor i com una confessió furtiva, escoltarem algunes de les seves pàgines musicals més intenses i personals. De ben segur ens emocionarem.

LLUÍS M. BOSCH I DANIEL neix a Barcelona l’any 1966. Obté els títols superiors de Composició i Instrumentació, Pedagogia Musical i Musicologia.
Ha compost unes quaranta obres, algunes d’elles estan editades (set per Clivis Publicacions i quinze per Brotons & Mercadal Edicions Musicals). Guanya diferents premis de composició i les seves obres han estat interpretades al nostre país i a França.
Creador dels espectacles per a infants MÚSICA DIBUIXADA (2001) i MÚSICA ENCANTADA (2008), amb els quals ha ofert vora dues-centes setanta representacions arreu del país. Actualment treballa en la MÚSICA SECRETA que formarà una trilogia amb les altres dues.
Fascinat per la bellesa de la natura, per la seva infinita saviesa i la seva complexa senzillesa, des dels dotze anys planta hort als estius per menjar tomàquets i repartir-ne als amics. És un enamorat de les terres de Terol que parlen català i està convençut que el poder de la imaginació és el recurs més preuat que té al sarró.

CAROLINA RIUS i MORENO Esparreguera, 1976. Titulada Superior de Llenguatge Musical i de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu i Diplomada en Educació Musical per la UAB.
És professora de piano per oposició (2002) a l'EMM Casa dels Nens de Barcelona. Actualment és la directora d’aquest centre.
Quan els músics canten l amor foto 1 Quan els músics canten l amor foto 2

Requisitos técnicos

Quan els músics canten l amor dispone de:

  • Piano elèctric i els materials necessaris per l'actuació

Documentación aportada por Quan els músics canten l amor:

Opiniones de Quan els músics canten l amor

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.