plouen catximbes

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Lleida

Tipos de evento: Fiestas , Festivales

banda

Descripción: Plouen Catximbes neix al 2002 quan el cantautor Albert Palomar deixa enrera el folk rock i comença a fer uns temes de reggae. Surt un bolo a Razzmatazz i en aquell concert hi actuen Lluís Coll als teclats, Marc Puigmartí a ...

Precio: Consultar €

Publicado el 11/07/2008 12:02:45 | 2381 visitas

Descripción

Plouen Catximbes neix al 2002 quan el cantautor Albert Palomar deixa enrera el folk rock i comença a fer uns temes de reggae. Surt un bolo a Razzmatazz i en aquell concert hi actuen Lluís Coll als teclats, Marc Puigmartí a la percussió, Alexis Cabrillanes al baix, Nasi Llobet a la bateria, Òscar Castellà al saxo i Albert Palomar a la veu i guitarra.

Passa un temps i l’Albert decideix continuar aquella aventura; amb nous integrants
Passa un temps i l’Albert decideix continuar aquella aventura; amb nous integrants comença a assajar velles i noves cançons. En un primer moment hi participen Sergi Fargas a la guitarra, Jordi Portabella al baix, Òscar Castellà (saxo) i Richie Molina a la bateria.

Més tard s’hi incorpora Xavi Blanque a la trompeta i en Xevi Matamala entra a la bateria enlloc d’en Richie. El tècnic de so Marc Hernàndez entra al projecte com un més dels músics, i així la banda prèn la seva forma actual.

Al 2004 treu l'EP 'Es veu pluja des de dins', un disc amb 6 temes que és ben acollit per la seva frescor i novetat. La gravació es va realitzar amb Jaume Planas a Sonic Studis.
Al 2006 va gravar el seu primer llarga durada, 'Plouen Catximbes', que va comptar amb la participació de Juanjo Muñoz de Gossos en la producció, i es va gravar a l’estudi Doctor’n’rik de Torelló amb Enric Carbonell i Xevi Xolbi.

El disc va ser editat pel segell discogràfic Propaganda pel fet, amb el qual la banda ja mantenia una relació primerenca des del manegement de la seva germana Sinergies.
La banda buscava crear, a partir dels temes del cantant, un aire de reggae, pop i rock que es barreja amb el món de la lisèrgia i la lírica més íntima. La seva evolució els portava cap a un endinsament en el rock pop modern.

Actualment Plouen Catximbes acaba de treure el seu segon llarga durada, ‘Telescopi’, un cd amb dotze temes que trenca amb amb el reggae, i s’endinsa per complet al món sonor del pop rock. El productor ha estat altre cop Juanjo Muñoz, amb qui la banda manté una boníssima relació, i a qui li hem de donar les gràcies pel bon treball realitzat.

Aquest disc es va gravar entre Manresa i Torelló, es va mesclar també al Doctor’n’rik, i masteritzar a Catmastering.
Plouen Catximbes ha actuat en diferents escenaris i festivals: Mercat de música viva de Vic, Senglar Rock, Acampada Jove, La Pedrera, Altaveu, Fino’s Reggae Festival, Fire, Formentera, FMA’s de Manresa, Sabadell...
Els components de Plouen Catximbes son:
veu i guitarra: Albert Palomar
guitarra: Sergi Fargas
baix i veu: Jordi Portabella
bateria: Xevi Matamala
saxo: Òscar Castellà
trompeta: Xavi Blanque
tècnic de so: Marc Hernàndez
Plouen Catximbes foto 1

Opiniones de Plouen Catximbes

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.