paraularem

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona

Tipos de evento: Fiestas , Fiesta mayor

Descripción: La Companyia Paraularem es forma l’hivern de 2003 amb la il·lusió d’una pallassa -animadora, la Maite, i un capità de vaixell que desplega veles i comença a fer navegar aquest veler per les aigües del món, el Jordi. ...

Precio: Consultar €

Publicado el 06/11/2008 17:25:06 | 2042 visitas

Descripción

La Companyia Paraularem es forma l’hivern de 2003 amb la il·lusió d’una pallassa -animadora, la Maite, i un capità de vaixell que desplega veles i comença a fer navegar aquest veler per les aigües del món, el Jordi.

Poc després el grup s’amplia i per la companyia passen nois i noies de tota mida, olors i colors diferents.

La Companyia Paraularem ofereix espectacles de tota mena, animació, teatre, música, i tot amb una base de contes, llegendes i cançons. Volem tornar a fer reviure l’essència d’aquelles històries explicades a la vora del foc de la veu dels més grans de casa. I us preguntareu què són els contes ? Els contes són els encarregats de crear una màgia que tenim dins el nostre cervellet, allò que anomenem la veu de la imaginació. I què és la imaginació? La imaginació és una màquina de crear un nou món fet a mida per cadascú de nosaltres, el món on tots volem viure …

I així arribem al dia d’avui, després de 4 anys seguim amb la mateixa il·lusió i ganes per seguir fent passar una bona estona a tothom que enganxem, perquè se’n portin un somriure als llavis.
 Actualment formen Paraularerm el Jordi, la Maite i una colla de músics ben eixerits que fan sonar guitarres, saxos, harmòniques, bateries, baixos, flautes i els que tinguin a l’abast . I tots aquells, pares, mares, germans i amics que sense la seva paciència i ajuda Paraularem no seria una realitat.
Paraularem foto 1

Opiniones de Paraularem

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.