oriol barri

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona

Tipos de evento: Conciertos , Fiestas , Eventos , Fiesta mayor , Festivales

pop rock banda cantante

Descripción: L' Oriol Barri es pot considerar cantautor (cant-autor), sempre i quan aquest adjectiu s'entengui com aquell que composa i canta els seus temes. Sí... és cantautor! Per primer cop, a mitjans de març de 2010 s'atreveix a ...

Precio: Consultar €

Publicado el 12/04/2010 14:29:03 | 1501 visitas

Descripción

L'Oriol Barri es pot considerar cantautor (cant-autor), sempre i quan aquest adjectiu s'entengui com aquell que composa i canta els seus temes. Sí... és cantautor!

Per primer cop, a mitjans de març de 2010 s'atreveix a mostrar al "món" els seus primers temes enregistrats i produïts per ell mateix de la manera més xapussa possible. Comença la seva carrera en solitari, però ja fa algun temps que treu el cap pel món de la música i dels escenaris. És quan s'ajunta amb Lidia Uve, formant el grup LíO, que comença a rondar els escenaris i aconseguiran arribar a la final de la Battle's Band de Barcelona. Actualment, també és cantant del grup de versions i adaptacions de rock català Reclam.

Així doncs, comença aquesta nova etapa en la que anirà mostrant, poc a poc, les seves cançons a mida que les vagi enregistrant. No canviarà el món, ni el país, però el seu propi barri potser us pot agradar. Gràcies a tothom!
Oriol Barri foto 1 Oriol Barri foto 2

Repertorio de Oriol Barri

555-666-0606
Artista
1

Opiniones de Oriol Barri

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.