nifu nifa

0 valoraciones
Provincia

 

Actúa en

 

Tipos de evento: Cumpleaños , Fiesta mayor

cuentacuentos infantil

Descripción: Nifú Nifà arriben tard!!! El grup d’animació previst i anunciat es confonen d’hora de l'inici de l'espectacle. Una dona del carrer i el tècnic de só han de començar una improvisada actuació, que passarà quant arribi ...

Precio: Consultar €

Publicado el 07/11/2008 13:32:36 | 2645 visitas

Descripción

Nifú Nifà arriben tard!!!
El grup d’animació previst i anunciat es confonen d’hora de l'inici de l'espectacle. Una dona del carrer i el tècnic de só han de començar una improvisada actuació, que passarà quant arribi el grup d'animació NIFÚ NIFA???
2.      Nifú Nifà i La Llegenda de Sant Jordi.
Les cançons i els balls més originals faran reviure, com mai heu vist, la tradicional i coneguda per tots, La Llegenda de Sant Jordi.
3.      Halloween o Castanyada???
Accidentadament coincideixen en una mateixa festa la tradicional senyora Castanyera i el modern Mister Halloween. Qui serà el Rei o Reina de la Festa???
4.      Cal ajudar a Gregori!!!
Gregori és un home incívic, mal educat, sense amics i amb molt mal humor. Un grup d’excursionistes i tots els nens li faran entendre els valors, el respecte per la natura i a trobar amics. Li voleu ajudar?
5.      La Màquina de Teletransportació.
Un dels més importants científics del país ha creat la “màquina de teletransportació”, un artefacte que pot fer arribar a qualsevol persona, ben diferents però a l’hora ben igual... però com podran tornar???
6.      Un Mon Màgic.
Dos follets del bosc faran un viatge musical, màgic i divertit per tots els tradicionals contes infantils.
7.      La Gavardina dels Contes.
La gavardina més normal del món té grans poders màgics per explicar interessant contes i deixar bocabadats als més petits!!!
Nifu Nifa foto 1 Nifu Nifa foto 2

Opiniones de Nifu Nifa

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.