música dibuixada

1 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Conciertos , Fiestas

musical cuentacuentos

Descripción: VINE i DESPERTA LA TEVA IMAGINACIÓ!! LA MÚSICA ÉS MÀGIA!! A càrrec de Lluís M. Bosch i Carolina Rius La MÚSICA DIBUIXADA és una proposta brillant i original. Adreçada a infants de 3 a 9 anys els ensenyarem a ...

Precio: Consultar €

Publicado el 26/10/2009 18:25:58 | 2711 visitas

Descripción

VINE i DESPERTA LA TEVA IMAGINACIÓ!!
LA MÚSICA ÉS MÀGIA!!
A càrrec de Lluís M. Bosch i Carolina Rius

La MÚSICA DIBUIXADA és una proposta brillant i original. Adreçada a infants de 3 a 9 anys els ensenyarem a dibuixar música sense fer servir ni llapis ni paper. Provocarem la seva imaginació d’una manera divertida i lúdica, l’excitarem amb la fantasia i, sobretot, ho farem d’una manera participativa i amb música en directe. Els resultats... Sorprenents!! Increïbles!! No aptes per a incrèduls!! ¿Qui es podia pensar que la música també es pot olorar, veure, palpar o tastar? I el més gratificant de tot és que els adults que els acompanyen (pares, oncles, avis, etc.) també participen amb els seus fills en l’acte màgic i iniciàtic de dibuixar música amb la imaginació. Com en aquells antics jocs d’EDUCA, la MÚSICA DIBUIXADA és per a totes les edats (dels 3 als 99 anys). ATREVEIX-T’HI!!!

MÚSICA DIBUIXADA és una marca registrada. Totes les peces són d’autor (Lluís M. Bosch i Daniel) i estan publicades per Clivis Publicacions (1997). Més de 13000 nens ja han dibuixat música amb nosaltres a les 250 sessions fetes des del 2001.

ACTIVITAT PENSADA PER A: escoles, escoles de música, biblioteques, centres cívics, festes infantils i ara també, festes privades (aniversaris infantils, comunions, batejos, etc.).

TEMPORADA 2010-2011: Preus en promoció. Contra la crisi... IMAGINACIÓ!!! (paraula de compositor)

Si la teva fantasia és prodigiosa, posa’t en contacte amb mi i amb molt de goig et sorprenc i t’explico més detalls. També pots consultar el nostre lloc web.

És possible escollir idioma (català o castellà). I desplaçar-nos a tot Catalunya i províncies veïnes.

LLUÍS M. BOSCH I DANIEL neix a Barcelona l’any 1966. Obté els títols superiors de Composició i Instrumentació, Pedagogia Musical i Musicologia.
Ha compost unes quaranta obres, algunes d’elles estan editades (set per Clivis Publicacions i quinze per Brotons & Mercadal Edicions Musicals). Guanya diferents premis de composició i les seves obres han estat interpretades al nostre país i a França.
Creador dels espectacles per a infants MÚSICA DIBUIXADA (2001) i MÚSICA ENCANTADA (2008), amb els quals ha ofert vora dues-centes setanta representacions arreu del país. Actualment treballa en la MÚSICA SECRETA que formarà una trilogia amb les altres dues.
Fascinat per la bellesa de la natura, per la seva infinita saviesa i la seva complexa senzillesa, des dels dotze anys planta hort als estius per menjar tomàquets i repartir-ne als amics. És un enamorat de les terres de Terol que parlen català i està convençut que el poder de la imaginació és el recurs més preuat que té al sarró.

CAROLINA RIUS i MORENO Esparreguera, 1976. Titulada Superior de Llenguatge Musical i de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu i Diplomada en Educació Musical per la UAB.
És professora de piano per oposició (2002) a l'EMM Casa dels Nens de Barcelona. Actualment és la directora d’aquest centre.

Música Dibuixada foto 1 Música Dibuixada foto 2

Repertorio de Música Dibuixada

El vent em fa pessigolles
Artista
Lluís M. Bosch

Requisitos técnicos

Música Dibuixada dispone de:

  • Tots els materials van al nostre càrrec.

Documentación aportada por Música Dibuixada:

Opiniones de Música Dibuixada

Rodri39
14/11/2010 01:17
R
Tramuntana

Molt bé!! Aneu a veure\'ls. Ho fan divertit i simpàtic.

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.