leblond

0 valoraciones
Provincia

Barcelona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Fiesta mayor , Festivales

fusion funk

Descripción: Darrere una posada en escena al més pur estil “crooner”, la LeBlond Band amaga una habilitat preciosista per anar acomodant els grans clàssics de l’història de la música moderna, i passar-los per l’inequívoc filtre ...

Precio: Consultar €

Publicado el 11/05/2017 17:29:03 | 692 visitas

Descripción

Darrere una posada en escena al més pur estil “crooner”, la LeBlond Band amaga una habilitat preciosista per anar acomodant els grans clàssics de l’història de la música moderna, i passar-los per l’inequívoc filtre del swing com a segell personal, sense cap tipus de miraments, més que el de posar l’audiència de potes enlaire.
Amb una formació totalment acadèmica de bateria, contrabaix, piano, guitarra elèctrica i secció de vents, sumada a una elegant execució, aquests manresans ens repassaran un bon grapat de hits que van des del soul, fins al pop més comercial i actual, passant pel millor del rock, el funk o inclús el metal, ja sigui homenatjant tot un I’m Feeling Good, o bé destripant el Wannabe de les mítiques Spice Girls.
Si el que busqueu és una banda de versions, però voleu fugir de la monotonia dels estàndards del mercat, la LeBlond Band ha de ser la vostra elecció.
LeBlond foto 1

Repertorio de LeBlond

555-666-0606
Artista
1

Opiniones de LeBlond

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.