Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

LE PETIT RAMON

Publicado el día 24/10/2006 00:00:00 | Este anuncio ha recibido 2891 visitas
LE PETIT RAMON
Precio:Consultar €
Categoría:Musica Rock
Provincia:Barcelona
Actúa en:
  • Barcelona
Tags relacionados:

Artistas relacionados

Descripción de LE PETIT RAMON

Le Petit Ramon és el projecte de Ramon Faura iniciat a finals del 2002, després de la dissolució dels Azucarillo Kings. Arrenca com a proposta individual basada en la força dels textos i recuperant l’afició pel pop en el seu sentit més ampli.

El primer disc es publica el juny de 2003: Le Petit Ramon & Terrorista amb l’acompanyament estel•lar de les Filles de Dolor (Cydonia Records). Una de les cançons, `Supèrbia’ s’utilitza per la banda sonora de la sèrie de TV3 “Porca Misèria” i també per al programa “Diners”. El novembre de 2005 apareix el seu segon disc: Luxuria (Discmedi), presentat a la sala Apolo amb un aclaparador èxit de crítica i públic (veure el recull de premsa); aquest segon disc, ha rebut tota mena d’elogis, tant de la premsa especialitzada (Mondosonoro l’ha seleccionat com el 5è millor disc de 2005), com dels diaris més generalistes (La Vanguàrdia, El periòdico, l’Avui., El Punt, etc.).

Han tocat en tota mena de festivals i sales: A Barcelona (Apolo, Sidecar, Bikini, etc) i a ciutats de Catalunya i França, a més de festivals com Música Viva de Vic (2004), Festes de la Mercè (2004); LEM Festival (2004); Les Mediterranéennes (2005). Al desembre es va gravar un concert de 50 minuts a l’Espai, compartint cartell amb Quimi Portet, concert que es passarà en breu per TV3; i també van participar en la festa de final d’any de TV3 amb grups com Goldfrap o Sidonie.

Actualment a Le Petit Ramon l’acompanya una poderosa banda de 7 músics (Les Filles del Pànic) que fa que el directe guanyi amb força, espectacularutat i intensitat. Per a escenaris més petits, teatres o recitals, existeix el format acústic, on les cançons, més despullades, recobren una intensitat especial.

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios