la cremallera teatre

0 valoraciones
Provincia

Lleida

Actúa en

Lleida

Tipos de evento: Celebraciones , Fiestas

cuentacuentos infantil

Descripción: CATALÀ La Cremallera Teatre , es una companyia fundada el març del 2001, i on han confluït professionals de moltes disciplines del món del teatre i tots amb anys d’experiència en el seu camp, des de pallassos, ...

Precio: Consultar €

Publicado el 30/09/2008 17:15:51 | 5679 visitas

Descripción

CATALÀ

La Cremallera Teatre , es una companyia fundada el març del 2001, i on han confluït professionals de moltes disciplines del món del teatre i tots amb anys d’experiència en el seu camp, des de pallassos, actors, acròbates, titellaires, escenògrafs, músics, pirotècnics, malabaristes...
Aquest gran ventall de gent, tendències i experiències així com el treball constant han estat la possibilitat que hem jugat a fons per a poder oferir espectacles propis que van des del teatre d’animació als espectacles de gran format, aconseguint així i a cada moment l’espectacle a la mida que ha convingut.
Durant aquest anys les propostes i els espectacles han estat de tota mena i omplint un gran ventall de possibilitats i de demandes.

El Repertori de La Cremallera Teatre es:


- Caram com Balla:
Espectacle d'animació per a tots els públics, adient per a escolars de cicle inicial fins a cicle superior. Cançons i danses tradicionals, de rotllana, files i també estàtiques. un globus gegant i una guerra de confetti, serà la gresca de fi de festa.

- Quina Ballaruca:
L'última creació de La Cremallera Teatre, on a més de ballar amb les cançons de sempre també gaudirem de temes propis on tot jugant aprendrem a reciclar i a cuidar de la higiene personal.

- Bombollam:
Arriba l'estiu; fa calor i tenim ganes de saltar, ballar i remullar-nos!. La millor fórmula la trobaràs amb La Cremallera i el seu espectacle Bombollam.
Espectacle d'animació i final d'escuma.

- Festa de l'escuma:
Remulla't i refresca't amb el nostre canó d'escuma!

- Rebombori:
Cercavila informal, formada per sis actors i músics, els quals fan un joc musical i teatral entre ells i el públic. festa i gresca assegurada. Espectacle no recomanat per avorrits

- Cirkatum:
Circatum és un espectacle medieval, amb malabaristes acròbates xanquers i com no, acompanyats per músics. El vestuari juntament amb l'estètica dels seus elements, donen una riquesa visual. Cirkatum és un espectacle com els d'abans, amb tres actes, on còmics i artistes inciten al públic a participar espontàniament d'una gran festa.

- D barroc:
D barroc, és l'últim muntatge de la companyia. Els Personatges recorden la dimensió estrambòtica dels actors de la companyia de l'art. Una visió impertinent de burla i gresca entre els actors. Música, xanques, malabaristes, gegantons i capgrossos, creen un clima divertit i original. Un espectacle ple d'emocions i ritme, on es condensa la bellesa i la plasticitat i es convida a l'espectador a viure situacions extraordinàries.

- SARAGATUS:
Al bosc es celebra el seu dia festiu: el SARAGATUS. Uns follets ens convidaran a entrar al seu mon de ball, fantasia, llum i color al son de uns ritmes de percussió.
Al ritual es sumen els forçuts, amb el seu carro de foc, animant y donant caràcter festiu.
Quatre xanquers representen les quatre estacions del any, són els mestres de cerimònia de la representació.
Espectacle mitològic que recupera elements populars, transportant a l’espectador a un mon ple de fantasia.
SARAGATUS uneix l’espai escènic i teatral per que el públic s’integri i formi part d’aquest. La evolució d’aquesta festa acaba amb un espectacle pirotècnic amb foc real i un multicolor d’efectes.

- CREAK:
CREAK és un divertit i entretingut espectacle itinerant on la posada en escena de un gran vehicle, acompanyat d’un munt de joguines amb sabor a nostàlgia, ens sorprendrà y atraparà amb la seva màgia.
Don Cornetto el fil conductor D’aquesta aventura serà l’encarregat de presentar als nostres convidats.
La música i els efectes donaran força a cada acció per tal de crear una situació envoltant.
Aquest simpàtic viatge aconsegueix el contacte directe amb el públic, fent-los gaudir d’aquests personatges tan entranyables.

¡Benvinguts al viatge de les joguines de CREAK!

“BON VOYAGE”*****************************************************

CASTELLANO

La Cremallera Teatre , es una compañía fundada en Marzo del 2001, donde han confluido profesionales de muchas disciplinas del mundo del teatro, todos con años de experiencia en su campo, desde payasos, actores, acróbatas, titiriteros, escenógrafos, músicos, pirotécnicos, malabaristas...

Este gran abanico de personalidades, tendencias y experiencias, así como el trabajo constante han sido la baza que hemos jugado a fondo para poder ofrecer espectáculos propios que van desde el teatro de animación a los espectáculos de gran formato, consiguiendo así y a cada momento el espectáculo a medida que ha sido preciso.

Durante estos años las propuestas y los espectáculos han sido de todo tipo, llenando un gran abanico de posibilidades y demandas.

El RepertoriO de La Cremallera Teatre es:

- CIRKATUM:
Espectáculo para todos los públicos, de estética medieval.
El vestuario aporta mucha riqueza visual. Espectáculo en tres actos como los de antes, donde cómicos y artistas incitan al público a participar espontáneamente de una gran fiesta.

- DBARROCO:
Dbarroco recupera y caracteriza muchos elementos populares de la época, utilizando música y fantasía como hilos conductores.
Zancudos, un cabezudo, una dama hermosa, músicos, malabaristas, etc... forman una gran corte festiva con efectos y elementos muy visuales.
Los zancudos representan la clase alta. Los músicos con pelucas de la época representan a los maestros de la música; los malabaristas, el pueblo; la dama hermosa es un pequeño gigante que representa a la clase humilde; el cabezudo es el guardián de la fantasía.
El espectáculo Dbarroc está lleno de efectos como humo de colores, confeti y plumas, con acciones y paradas de baile entre zancudos y malabaristas, dejando boquiabiertos a todos los espectadores.

- SARAGATUS:
En el bosque se celebra el día de fiesta: el SARAGATUS. Unos duendes nos invitarán a sumergirnos en su mundo de baile, fantasía, luz y color al son de unos ritmos de percusión.
Al ritual se suman los forzudos, con su carro de fuego, animando y dando carácter festivo.
Cuatro zancudos convertidos en las cuatro estaciones del año, serán los maestros de ceremonia de la representación.
Espectáculo mitológico que recupera elementos populares, transportando al espectador a un mundo lleno de fantasía.
En SARAGATUS se unen el espacio escénico y teatral para que el público se integre y forme parte de él. La evolución de esta fiesta termina con un espectáculo pirotécnico con fuego real y un multicolor de efectos.

- CREAK:
CREAK es un divertido espectáculo itinerante donde la puesta en escena de un enorme vehículo, acompañado de un sinfín de juguetes con sabor a nostalgia, nos sorprenderá y atrapará con su magia.
Don Cornetto el hilo conductor de esta aventura será el encargado de presentar a nuestros invitados.
La música y los efectos apoyan cada acción para crear una situación envolvente.
Este simpático viaje logra el contacto directo con el público, para que disfrute de estos personajes tan entrañables.

¡Bienvenidos al viaje de los juguetes de CREAK!

“BON VOYAGE”

Repertorio de La Cremallera Teatre

555-666-0606
Artista
1

Opiniones de La Cremallera Teatre

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.