kop

0 valoraciones
Provincia

Girona

Actúa en

Girona

banda

Descripción: KOP KOP és un grup afincat a ( - ) de música , i obert al . Creat al 1998, a partir del grup de , del qual es van mantenir tres membres, J, Josep i Txero. Es va caracteritzar per la seva crítica social i política en les ...

Precio: Consultar €

Publicado el 30/08/2007 09:04:38 | 2293 visitas

Descripción

KOP
KOP és un grup afincat a ( - ) de música , i obert al . Creat al 1998, a partir del grup de , del qual es van mantenir tres membres, J, Josep i Txero. Es va caracteritzar per la seva crítica social i política en les seves lletres, plenes de ràbia i compromís. Kop canta en , i .El primer disc de la banda, Internacionalista, va sortir al mercat el , i el tema més conegut va ser Freedom, on hi participava , gran amic del grup.
El va ser el millor i el pitjor any per Kop. D'una banda treuen al mercat Ofensiva, amb sons més , però igual de contundents i aquell mateix estiu telonejen els , la banda , excantant de .Però a principis de setembre, el grup queda en standby a causa de la detenció d'en Juanra, cantant de la banda, acusat de passar informació al Comando Barcelona d' sobre , propietari de la i lider del grup . Va ser posat en cerca i captura per la , el gener del 2002 es arrestat a . És extraditat, jutjat a i condemnat a cinc anys de presó per col·laboració amb Banda Armada.Aquell any, lluny de cancelar els seus concerts, la banda actua sense el seu cantant, però acompanyats per nombrosos amics d'altres bandes.
Després d'uns anys d'obligat silenci, el el grup treu al carrer un nou disc, Nostrat, on la meitat de temes són nous, acompanyats per la veu de Fernando, de i , i l'altra meitat de disc són temes clàssics de la banda, reinterpretats per artistes com , ó , entre d'altres.
La banda ha recollit centenars mostres de solidaritat a casa nostra i Euskalherria, junt amb aquestes són les que composen els nous temes i altres versionats de la banda sonora que ben segur tornarà a reflectir dins els components solidaris i internacionalistes.
KOP foto 1 KOP foto 2

Opiniones de KOP

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.