komanem

0 valoraciones
Provincia

Lleida

Actúa en

Barcelona , Girona , Lleida

Tipos de evento: Conciertos , Fiestas , Eventos , Fiesta mayor , Festivales , Despedidas de soltera , Fiestas nochevieja

versiones pop canciones propias banda

Descripción: Els membres de Komanem van començar en sessions jam amb altres músics d'Andorra amb els que compartien local d'assaig. Poc a poc, la afinitat d'estils i gustos els van portar a crear un grup independent amb local propi. Al ...

Publicado el 14/12/2010 16:21:34 | 1469 visitas

Descripción

Els membres de Komanem van començar en sessions jam amb altres músics d'Andorra amb els que compartien local d'assaig. Poc a poc, la afinitat d'estils i gustos els van portar a crear un grup independent amb local propi.
Al principi es van iniciar amb versions de diferents grups, fins que va sorgir la idea de composar una cançó pròpia. A partir d'aquí una pluja d'idees els va dur a crear tot un repertori. La barreja de músics experimentats i novells va ser clau en la inspiració de les lletres i melodies.

Komanem es una de les bandes andorranes que està agafant una major projecció en els últims mesos. La música que interpreten es pot considerar pop-rock català. El 2011 es presenta amb una agenda plena de concerts per Catalunya i Andorra.

Els Komanem són:
Jordi Díaz: veu i baix elèctric
Jordi Solé: bateria i veus
Oscar López: guitarres i veus
Jacob Díaz: guitarres i veus

Repertorio de Komanem

Mai no voldré el que mai no he tingut
Artista
Jordi Díaz Soler

Requisitos técnicos

Komanem dispone de:

  • Amplificador de baix MARSHALL 450w. amb 4u. 10. Pantalla baix una unitat altaveu 15. Amplificador guitarra ORANGE 60w. vàlvules. Amplificador guitarra RIVERA 40w. vàlvules. Bateria completa SONOR amb kit de microfonia. Taula de mescles SOUNDCRAFT 12 canals mono i 4 estereo. Dues pantalles AUDIOPHONY de 800w. Dues pantalles DAS de 250w. Dues pantalles SAMSON "monitors de veu". Una pantalla ALTO 100w. "monitor de veu". Dues etapes de potència YAMAHA i CROWN. 4 microfons SHURE SM58. Suports varis de guitarres, baix i microfonia. Pedals d'efectes per a dues guitarres BOSS GT-6.

Necesita ser contratado a parte:

  • Escenari i equip d'il·luminació

Opiniones de Komanem

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.