jamboree gang

0 valoraciones
Provincia

Girona

Actúa en

Girona

Tipos de evento: Fiestas , Festivales

punk banda

Descripción: A finals del 2001 sorgim a Banyoles Jamborre Gang , una banda formada per músics de procedències molt diverses i amb l’objectiu comú de fer vibrar i ballar a la gent. L’origen del grup es remunta a principis de 1998, ...

Precio: Consultar €

Publicado el 25/02/2008 13:11:50 | 1594 visitas

Descripción

A finals del 2001 sorgim a Banyoles Jamborre Gang, una banda formada per músics de procedències molt diverses i amb l’objectiu comú de fer vibrar i ballar a la gent.

L’origen del grup es remunta a principis de 1998, quan una colla d’amics ens vam ajuntar per tocar la música que ens agradava: l’ska. D’aquesta manera va néixer l’Apsus. Després de diversos concerts d’àmbit comarcal i d’alguns canvis de components, vam canviar el nom de l’Apsus pel de Komando Skamm (nom que fa honor a l’ska i a la cervesa més popular de les nostres terres). Durant aquest temps vam compartir escenari amb altres grups novells i en poc temps vam anar obrint un espai per a la nostra musica.

A finals del 2001 van entrar al grup vàries persones, amb la qual cosa vam ampliar la pantilla a 9 components. Això ens va permetre tocar una varietat més gran d’estils (ska, reggae, mestissatge...) i millorar la nostra qualitat musical.

Al llarg del 2002 hi va tornar a haver moviment de components dintre del grup. A principis d’any ens vam donar a conèixer amb el nom de Jamboree Gang (la colla de la festa). A finals d’aquest any ja érem 11 components i vam guanyar el II Concurs de Maquetes del Pla de l’Estany, per la qual cosa vam obtenir dos premis. El primer va consistir en tocar al recinte de barraques de les Festes de Sant Martirià de Banyoles. El segon va ser l’enregistrament d’una maqueta als estudis Ground de Cornellà del Terri amb els tècnics de so Marc Paneque i Jaume Figueras. Així doncs, vam aprofitar per gravar 7 cançons durant dues setmanes del mes de gener del 2003, materialitzant el que és el nostre primer treball amb bona qualitat de so. El resultat d’aquest procés és Banyolians, un compacte elaborat que recull el que és la primera etapa del grup i que ha sortit a la venda a finals del mes d’octubre.

També hem enregistrat una cançó per Sonora (1a. Mostra de grups novells i dj’s creadors del Pla de l’Estany) que apareixerà en el cd recopilatori que també ha estat editat al mes d’octubre.

Durant tot aquest temps hem realitzat numerosos concerts a la província de Girona, compartint escenari amb grups com Dr. Calypso (a la discoteca Dallas de Banyoles i a les Piscines Municipals de Vilafant), Moonrakers (al parc de la Draga a Banyoles), Diego Cortés i La Banda del Bronx (a la Sala del Cel de Girona), Skalariak (al campus de Montilivi de la Universitat de Girona), Fundación Tony Manero (a la sala La Mirona de Salt), Maroon Town (al Pavelló Municipal de Lloret de Mar), entre d’altres.

El nostre grup està influenciat per molts i diferents grups i estils musicals: Dr. Ring Ding & The Senior All Stars (ska), The Skatalites (ska), Skatalà (ska), Bob Marley (reggae), Peter Tosh (reggae), Manu Chao (mestissatge), Dusminguet (mestissatge), Macaco (mestissatge), Eskorbuto (punk), Kortatu (rock basc), Albert Pla (cançó)...

A poc a poc Jamboree Gang anem demostrant la nostra maduresa sobre l’escenari i apostem, cada vegada més, per la mescla d’estils musicals diversos (ska, reggae, mestissage, bossa-nova, calypso...) i la posada en escena de coreografies pròpies adaptades a cada cançó que toquem. Així doncs, ens trobem davant d’un grup en constant evolució.

Opiniones de Jamboree Gang

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.