Buscar¿Qué estás buscando?
enLo más buscado

Grup Mestre d\'Aixa

Publicado el día 27/08/2008 17:50:26 | Este anuncio ha recibido 4141 visitas
Grup Mestre d\'Aixa
Precio:De 800 € a 1000 €
Categoría:Habaneras
Provincia:Barcelona
Actúa en:
  • Barcelona
  • Girona
Tipos de evento:
Tags relacionados:
Facturas:Este artista puede emitir facturas.

Descripción de Grup Mestre d\'Aixa

Imágenes

  • Grup Mestre d\'Aixa foto 1
Mestre d´Aixa és el nom que l'any 1986 adoptà el grup definitivament.
Si bé durant aquests anys hi ha hagut diversos canvis en la composició del grup, aquest ha conservat sempre l’esquema original de la seva formació: veus mixtes, acordió i guitarres, afegint-hi els darrers anys instruments de percussió.
El seu estil particular combina l'havanera i els ritmes mariners amb la cançó tradicional i popular, i a la vegada intenta donar un nou caire a través de peces de composició pròpia i adaptacions, en català, d'obres molt conegudes dins el món de la música.
El grup es planteja a cada cantada, el repte d’obtenir la màxima implicació per part del públic a través del diàleg amb aquest i la seva participació dins l'espectacle.
L'any 1991 va veure la llum el seu primer treball discogràfic, anomenat A vol de gavina, un cassette ben representatiu del grup amb 13 peces que reflecteixen fidelment el seu tarannà.
L'any 1992 obtingué el tercer premi en el 2n Concurs biennal d'Havaneres Inèdites de Badalona, amb l'havanera de Josep Fradera i Pere Gonzàlez que porta per nom Aquest Mar.
L'any 1994 va enregistrar el seu segon treball discogràfic anomenat Mariner de Catalunya, amb peces d'una gran qualitat musical.
Per commemorar el desè aniversari de la formació amb el nom de Mestre d'Aixa, l'any 1997, s'edità un disc compacte titulat Mestre d'Aixa 10 anys: 86-96 que resumeix a través de 20 temes la trajectòria del grup durant una dècada d'existència.
L'any 2000, s'inclou la versió que en fa el grup de l'havanera Yo te diré, dins el CD “Havaneres per Cuba” en benefici del Casal Català de l'Havana promogut per la fundació “Fòrum Solidari”, amb qui el grup col·labora desinteressadament en les seves diverses iniciatives.

Mestre d´Aixa ha actuat arreu de Catalunya, i ha pres part activa en diferents manifestacions musicals referides al món de l'havanera, com poden ser la Trobada anual de grups al Parc de l'Agulla de Manresa (des de l'any 1986), el 1r. Concurs d'Havaneres Inèdites, a la sala de festes Scala Barcelona (1989), o la cantada d'havaneres al Port Vell de Barcelona (2002).
Fora del nostre país han actuat diverses vegades al Principat d'Andorra, al País Valencià, a la Catalunya Nord i al País Basc.
Amb el nom de “Vela llatina”, l´any 2003 s´edita el seu darrer treball discogràfic, amb dotze temes que van des de l´espontaneïtat de les peces més populars, a la sobrietat dels temes més clàssics, donant una idea molt fidel del seu espectacle en directe, i amb el segell habitual del grup Mestre d´Aixa.
El nostre darrer treball discogràfic que sortirà en breu s'anomena 'Un cafè entre el cel i el mar' i esperem que us agradi tant com a nosaltres. Si voleu fer un tastet entreu a la nostra web.
Espero que en gaudiu!!

Repertorio de Grup Mestre d\'Aixa

TítuloAutorDescarga
EncisadoraJosep Lluis Ortega Monasterio
Descargar repertorio Grup Mestre d\'Aixa
Vestida de NitCàstor Pérez i Glòria Cruz
Descargar repertorio Grup Mestre d\'Aixa

Requisitos técnicos de Grup Mestre d\'Aixa

  • Grup Mestre d\'Aixa dispone de:

    • Equipo de sonido y luces propio
  • Necesita ser contratado a parte:

    • Toma de corriente - escenario
  • Documentación aportada por Grup Mestre d\'Aixa:

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.
Podría estar interesado en una actuación.
Quiero registrarme en unAplauso.

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.

* Datos Obligatorios
Si son varios, separalos con una coma (,)

Quien reciba el anuncio lo verá

* Datos Obligatorios