gospelians, coral gospel

0 valoraciones
Provincia

Girona

Actúa en

Barcelona , Girona

Tipos de evento: Conciertos , Fiesta mayor

gospel a capella

Descripción: GOSPEL & NEGRO SPIRITUALS. Gospelians és un cor gòspel nascut a Girona el 2006. Actualment, quasi seixanta persones d'edats variades són membres actius del cor, tots amb il•lusió i passió per cantar, qualitats ...

Publicado el 14/04/2012 22:43:16 | 1992 visitas

Descripción

GOSPEL & NEGRO SPIRITUALS. Gospelians és un cor gòspel nascut a Girona el 2006. Actualment, quasi seixanta persones d'edats variades són membres actius del cor, tots amb il•lusió i passió per cantar, qualitats imprescindibles per arrossegar el públic a gaudir de l'emotiu espectacle del Gòspel.

En el decurs d'aquests 5 anys d'existència el cor ha treballat per aprendre el llenguatge del Gòspel i per fer-se un nom entre els grups que hi ha a Catalunya.

Des de març de 2011 el cor ha endegat una nova etapa amb la sud-africana Karolien Greenacre com a directora. Dani Alonso, que va dirigir el cor des dels inicis, és trombonista i músic especialista en Gòspel i músiques de Nova Orleans.

El repertori del cor està format per cançons Negro Spirituals i Gospel que abasten un ampli ventall d'estils dins la història dels cants religiosos afroamericans. Als concerts, Gospelians compta amb la col•laboració de músics professionals que contribueixen a oferir un espectacle vibrant, dinàmic i de qualitat.

Gospelians ha actuat a escenaris tant diversos com al barri de Lewisham a la ciutat de Londres, l'Auditori Palau de Congressos de Girona, el teatre de Seva (Osona), la sala La Mirona de Salt, l'Auditori de Banyoles, etc.

Gospelians, coral gOspel foto 1

Opiniones de Gospelians, coral gOspel

Formulario de contacto

Contacta sin compromiso con este artista

A través de unAplauso puedes ponerte en contacto con este anunciante.

Fecha del evento *

Al presionar "Contactar" estás aceptando las Condiciones Legales.